Türkiye (Son Dakika) Ümraniye'de yolcu otobüsünden inen kadın, terminali birbirine kattı

Ümraniye'de yolcu otobüsünden inen kadın, terminali birbirine kattı

Paylaş
Ümraniye'de yolcu otobüsünden inen kadın, terminali birbirine kattı

Ümraniye'de terminalde otobüsten inen bir kadın, kendisini taksiye almayan şoförün üstüne sıcak çay döktü. Daha sonra taksiden inen şoföre kafa atan kadına taksi şoförü de kafa atarak karşılık verince ortalık karıştı. Yaşananlar taksi durağının güvenlik kamerasına yansıdı.

Olay, geçen pazar günü öğle saatlerinde Dudullu'da bulunan bir otobüs terminalinde meydana geldi. İddiaya göre, yolcu otobüsüyle şehir dışından İstanbul'a gelen bir kadın, terminal içerisinde bulunan durağa gelerek taksiye binmek istedi. İçinde yolcusu bulunan taksinin şoföründen, durakta taksi olmadığı cevabını alan kadın sinirlendi. Sıcak çayı taksi şoförünün üzerine döken kadın ardından bir başka durak çalışanına kafa attı. 

Haberin Devamı
Ümraniye’de taksi durağını birbirine kattı: Çay döktü, kafa attı Ümraniye’de bulunan bir terminaldeki taksi durağına gelen kadın şahıs, taksi olmadığı gerekçesiyle durak çalışanlarına saldırdı. Yaşanan olayda kadının, durak çalışanı şoföre sıcak çay dökerek kafa attığı anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

YAŞANANLAR KAMERADA

Durak çalışanın da kafa atarak karşılık verdiği o anlar ve yaşanan gerginlik terminalde bulunan taksi durağının güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde; otobüsten inen kadının taksi şoförüne sıcak çay döktüğü, daha sonra taksi durağı çalışanı bir kişiye de kafa attığı görülüyor. Gerginlik üzerine durak çalışanında kadına kafa atarak karşılık verdiği çevredekilerin de yaşanan arbedeyi ayırmaya çalıştığı görülüyor.