Yaşam Sonbahar makyaj trendleriyle kusursuz görünüm

Sonbahar makyaj trendleriyle kusursuz görünüm

Paylaş
Sonbahar makyaj trendleriyle kusursuz görünüm

Yaz mevsimi yerini sonbahara bırakırken artık sadece doğal bronz bir ten makyaj için yeterli olmuyor. Kapatıcılar ve aydınlatıcıların yanı sıra bordo ve toprak tonları makyajda daha fazla ön plana çıkmaya başlıyor.

Doğanın dönüşüm yaşadığı sonbahar aylarında en az kıyafetler kadar makyaj trendleri de değişim gösteriyor. Yavaş yavaş soğumaya başlayan havaya rağmen sıcak renklerin hakim olduğu makyajınız, hem doğal hem de iddialı olmanızı sağlayacak. Güz döneminin vazgeçilmez renkleri olan bordo, toprak tonları ile sütlü kahveleri makyajınızda tercih ederek çekici bir görünüm elde edebilirsiniz.

Haberin Devamı

Yüzünüz ışıldamaya devam edecek

Sonbahar makyajının kalıcılığını artırmak ve daha güzel görünmesini sağlamak için makyajınıza essence fresh & fit awake make-up ile başlayabilirsiniz. Hassas ışık yansıtan pigmentleri ve vitamin kompleksiyle cildiniz pürüzsüz ve sağlıklı bir görünüme kavuşacak. Yüzünüze yazdan kalma hafif ışıltılı bir görünüm vermek için ise, aydınlatıcıları kullanmanız doğru bir tercih olacak. essence’in glow like a mermaid aydınlatıcısı sarı, mor ve turkuazın da dahil olduğu altı parlak renk içeriyor. Deniz kızı kuyruğunu andıran görünümüyle dikkat çeken aydınlatıcı, yüzleri adeta büyülü su altı dünyasının parıltılı ışıltısıyla donatıyor.

Gözlerde kahverengi ve bordo farlar

Etkileyici sonbahar makyajının en önemli bölümünü gözler oluşturuyor. Göz makyajına özellikle mürdüm, kahverengi ve bordo tonları çok yakışıyor. essence million nude faces göz paleti de sonbahar renklerini içiren göz makyajınız için güzel bir alternatif olacak. Yumuşak, uzun süre kalıcı dokusu, mat, parlak ve metalik efektler sayesinde özgür ve canlı bir görünüm kazanabilirsiniz. essence kajal göz kalemi ile gözlerinizi belirginleştirebilir, ultra siyah pigmentli içeriğiyle kirpiklere yoğun renk veren essence I love extreme volume maskara ile de göz makyajınızı tamamlayabilirsiniz. Özellikle makyajınıza yoğun maskara uygulamak ve alt kirpiklerinize de maskara ile yoğunluk vermek bu sonbaharda en çok uygulayacağınız makyaj stilleri arasında yer alabilir. Koyu renkli göz makyajınızı essence colour boost vinylicious lip stick ile dengeleyebilirsiniz. Yüksek pigmentasyon ve sıvı dokusuyla tek uygulamada parlak dudaklara kavuşmanızı sağlayacak. Yoğun renklere sahip olan the gel essence ojeleri ise kalıcılığıyla sonbaharda da gözdeniz olacak.

Haberin Devamı