Yaşam Sonbahara özel halı seçiminde püf noktalar

Sonbahara özel halı seçiminde püf noktalar

Paylaş
Sonbahara özel halı seçiminde püf noktalar

Ev dekorasyonunuzda duvar, boya ve aydınlatma özellikleri ile birlikte seçtiğiniz mobilyalar, evinizin tarzını belirliyor. Dekorasyon bütünlüğünü sağlayan unsurlardan biri ise kuşkusuz halılar oluyor. Uygun ebat ve renkteki halı seçimiyle evinize hem ruh katabilir hem de evinizde şık bir görünüm elde edebilirsiniz

Dekorasyonun tamamlayıcı öğesi halılar, evin tüm havasını değiştirdiğinden büyük önem taşıyor. Bu da doğru halı seçimini gerekli kılıyor. Mobilyalarınızın tarzı, rengi ve desenleri de halı seçiminde önemli rol oynuyor. Özellikle soğuk aylarda sağladığı ekstra sıcaklık ve rahatlık sayesinde evin salonuna yer alan bir halı evin havasını baştan aşağıya değiştiriyor.

Haberin Devamı

Modern tarza geometrik, klasik evlere düz

Eğer desenli mobilyalara sahipseniz sade; sade ve düz renkli mobilyalarınız ağırlıktaysa desenli halıları tercih ederek mekanlarınızda istediğiniz etkiyi yaratabilirsiniz. Modern tarzın hakim olduğu evlerde daha çok minimalist veya geometrik şekilli halıları seçebilir, klasik mobilyaların olduğu evlerde ise düz halı kullanarak dengeyi sağlayabilirsiniz.

Kışa hazırlanırken evinizde gerçekleştireceğiniz halı değişimi dekorasyonunuzun havasını değiştirmenize yardımcı olacak. Buka’nın farklı tarzlardaki ev dekorasyonlarıyla uyum gösteren halıları, pastel tonlarındaki renk alternatifleriyle dikkat çekiyor. Düz, sade ve geometrik desenli farklı ebatlardaki halıları kullanarak, yaratıcılığa açık sıcak mekanlar oluşturmak elinizde.

Haberin Devamı