Seyahat Sonbaharda uygun bütçe ile seyahat edebileceğiniz yerler

Sonbaharda uygun bütçe ile seyahat edebileceğiniz yerler

Paylaş
Sonbaharda uygun bütçe ile seyahat edebileceğiniz yerler

Yaz tatili bitti diye tatil bitti sanmayın. Sonbaharda hem doğayla iç içe olabileceğiniz hem de uyguna tatil yapabileceğiniz yerler bulmak mümkün. İki gün kafanızı dağıtmak, rahatlamak istiyorsanız, işte sonbaharda uyguna seyahat edebileceğiniz yerler

Kışın habercisi, doğanın en güzel renklerinin bir araya geldiği sonbahar, dinlenmek için oldukça uygun bir zaman. Hem kısa tatil yapıp hem de uyguna dinlenmeniz mümkün.

Haberin Devamı

Abant

İstanbul'da yaşıyorsanız akla ilk olarak Abant geliyor. Doğal güzelliğiyle dikkatleri üzerine çeken Abant'ta ortalama 300 TL harcayabilirsiniz. Eğer birkaç haftadan önce bakarsanız daha uyguna kalmanız mümkün.

Yedigöller

İstanbul'a yaklaşık 300 km uzaklıkta olan Yedigöller adeta size doğa güzelliği sunuyor. Abant'a göre konaklamanın daha uygun olduğu Yedigöller'de keyifle doğa yürüyüşü yapabilirsiniz. Yedigöller'e gidenler tarafından bilinen ve sıklıkla tavsiye edilen Pisagor ağacını da görmeden geçmeyin. Aile pansiyonlarının olduğu Yedigöller'de ortalam 80 TL'ye konaklamanız mümkün.

Günübirlik Garipçe Köyü

İstanbul içinde olan fakat İstanbul'dan birazcık uzak olan Garipçe Köyü, adeta size sonbahar güzelliği soruyor. Şehrin yoğunluğundan uzaklaşacağınız Garipçe Köyü, Sarıyer'in biraz ilerisinde kalıyor. Buraya gitmek için kişisel bir arabanız varsa daha kolay oluyor. Güzel kahvaltı yapıp, balık yiyebileceğiniz Garipçe Köyü'ne günübirlik seyahat için oldukça güzel bir tercih olacak.

Haberin Devamı

Eski Rum Köyü Tirilye

Marmara Bölgesi'nin gidilecek yerlerinden biri olan Tirilye, tarihi Rum evleriyle meşhur. Bakir dokusuyla değişmeyen Tirilye Bursa'da bulunuyor. Butik otellerin daha uygun olduğu Tirilye'de hafta sonunuzu keyifle geçirebilirsiniz. Tarihi birçok kareyi fotoğraflayacağınız bu yerde keyifle geçmişi içinize çekebilirsiniz.

Trabzon'un incisi Uzungöl

İstanbul'a biraz uzak olsa da sonbaharda güzelliğiyle dikkati üzerine çeken Uzungöl, size büyüleyici manzara sunuyor. Konaklama seçeneğinin oldukça fazla olduğu Uzungöl'de gök kenarında ferah bir nefes alabilirsiniz.

İğneada'ya Uğrayın

Hem yazın hem de sonbaharda tercih edilen İğneada, dalgalarıyla meşhur. Sonbaharda daha yüksek dalgaların olduğu İğneada'da Longoz Ormanları'nın içinde keyifle zaman geçirebilirsiniz. İstanbul'dan 30 TL'ye ulaşım ücretiyle gideceğiniz İğneada'da pansiyon ve oteller de mevcut.

Önceden Plan Yapın Kapadokya'ya Gidin

Japon turistlerin sıklıkla gittiği yerlerden biri Kapadokya. Tarihi dokusuyla dikkatleri üzerine çeken Kapodokya'ya iki günlük seyahatler mevcut. Özellikle sonbaharda daha uygun olduğu için Kapadokya sıklıkla tercih ediliyor. Ortalama 300 TL harcayarak Kapadokya'ya bir turizm şirketiyle gitmeniz mümkün. Ama şirketi iyi araştırmış olmanız gerekiyor. (Para Durumu)

Haberin Devamı

AYDA 500 LİRA TASARRUF EDİN!