Merkez Soner Çetin gençlere 'Nutuk' hediye etti

Soner Çetin gençlere 'Nutuk' hediye etti

Paylaş
Soner Çetin gençlere 'Nutuk' hediye etti

Soner Çetin gençlere 'Nutuk' hediye etti

ADANA, (DHA)- 13’ÜNCÜ Çukurova Kitap Fuarı’nı ziyaret eden Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, belediyenin standını ziyaret ederek gençlerle sohbet etti ve onlara “Nutuk” kitabını hediye etti.
Tüyap Adana Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde 4 Ocak’ta kapılarını kitapseverlere açan ve 12 Ocak tarihine kadar sürecek olan 13’üncü Çukurova Kitap Fuarı’na gelen Başkan Soner Çetin, önce yayın evlerinin stantlarını gezdi daha sonra da fuar alanını gezenlerle sohbet etti. Çetin daha sonra Çukurova Belediyesi’nin standına uğrayarak burada gençlerle sohbet etti ve hatıra fotoğrafı çektirdi. Daha sonra stanttaki gençlere gençlere “Nutuk” kitabını hediye eden Başkan Soner Çetin, “Tüm gençlerimiz Nutuk’u mutlaka okumalıdır. Çünkü Milli Mücadele’nin hangi şartlarda yapıldığını öğrenmek için en önemli kaynak Nutuk’tur. Büyük Önder Atatürk’ün kendi ağzından o dönemin zorlu şartları ve Milli Mücadele için verilen fedakarca mücadele çok net anlatılmaktadır” dedi.
DEĞERLERİMİZE SAHİP ÇIKIYORUZ
Başkan Soner Çetin, bu yıl kitap fuarında açtıkları stantta Adanalı yazar ve şairleri ağırladıklarını açıkladı. Adana’nın her alanda olduğu gibi edebiyatta da önemli isimler yetiştirdiğini kaydeden Çetin, “Çukurova Belediyesi olarak kültür sanat alanında çok sayıda etkinliğe imza atıyoruz. Bizim kültür sanat faaliyetlerine bakış açımız biliniyor. Kitap fuarında da bu anlayışımızı ortaya koyduk ve bu kez standımızda Adanalı edebiyatçıları ağırlıyoruz. Yazar ve şairlerimiz okurlarıyla söyleşilerini, imza günlerini standımızda gerçekleştirecek. Her anlamda değerlerimize sahip çıkmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı