Magazin Songül Karlı'dan eski eşi Metin Yüncü ile ilgili olay yaratan açıklamalar

Songül Karlı'dan eski eşi Metin Yüncü ile ilgili olay yaratan açıklamalar

Paylaş
Songül Karlı'dan eski eşi Metin Yüncü ile ilgili olay yaratan açıklamalar

22 Mart'ta 6 yıllık eşi Metin Yüncü'den tek celsede boşanan Songül Karlı, bu sabah bir TV programında olay açıklamalar yaptı

Bir tv programına katılarak ve biten evliliği hakkında açıklamalarda bulunan Songül Karlı, magazin gündemine damga vurdu. İşte Songül Karlı’nın açıklamalarından öne çıkan detaylar:

2012 yılında sunduğu evlilik programında canlı yayın sırasında nikah masasına oturan Karlı, “Çok fedakar bir kadınım, bu yüzden büyük bedeller ödedim. Hep başkalarını kendimden çok düşünüyorum” dedi.


"BEBEK ALDIRDIM"


Metin Yüncü’den “Hamileyim” dediğinde sevinmediği için bebek aldırdığını anlatan sanatçı, eşinin kendisini dolandırdığı iddiasıyla ilgili de “Metin dolandırıcı olsa böyle mi yaşar?” diyerek söylentilerin asılsız olduğunu öne sürdü.


Songül Karlı Metin Yüncü'den neden ayrıldığını açıkladı


Ancak güzel türkücü satılan arsasıyla ilgili ortaya atılan iddialar sorulduğunda ise “Evet 17 dönümlük ipotekli bir arsam kayıp. Trilyonlar değerinde… Ama Metin arsadan haberim yok dedi, ‘Çocuğumun ölüsüne öpeyim, Sezai yaptı ben de bilmiyorum’ dedi ve ailesinin üzerine yemin etti. O arsa kimin hayatını kurtardı, kimlere o arsayla kıyaklar çekildi bilmiyorum” diye konuştu.

Songül Karlı açıklamalarına şöyle devam etti:

"Çocuğuyla az vakit geçirdiğini iddia eden kişi keşke benim isteğimle çocuğunu görmeye gittiğini de söylese. Kendimi yırttım gidip çocuğunu görmelisin diye benim ısrarlarım üzerine çocuğunu görmeye gitti. Metin Beyin çocuğu bizim evimize hiç gelmedi. O zaten bizim evlendiğimizi bile bilmiyormuş. Eşim evi terk ettikten sonra iki ay boyunca aramasını bekledim. Daha önce de benzer şekilde evi terk etmeleri olmuştu."

Haberin Devamı