Spor Sonu Anelka'ya benziyor

Sonu Anelka'ya benziyor

Paylaş
Sonu Anelka'ya benziyor

Büyük maliyetine rağmen Fener'de 2 sezondur beklentilere cevap veremeyen Güiza gitmek için her türlü yolu deniyor. Anelka da gitmek için her yolu denemiş ve Bolton'a transfer olmuştu

Fenerbahçe’ye İspanya Ligi gol kralı olarak gelen ancak sürekli sorunlarla boğuşan Daniel Güiza yeni sezon öncesi yine baş ağrıtıyor. Fenerbahçe’de geçirdiği 2 sezon boyunca bir türlü beklentilere cevap veremeyen, son olarak İspanya Milli Takımı kadrosuna da çağrılmayan Güiza, kendisini her türlü eleştiriye rağmen oynatan Daum’un da takımdan gitmesinden sonra iyice bunalıma girdi.

Haberin Devamı

Sezonun ilk antrenmanına mazeretsiz katılmayan, sağlık kontrollerine girmeyen ve sürekli sorun çıkartan Güiza gitmek için her türlü yolu deniyor. Teknik direktör Aykut Kocaman da İspanyol futbolcu Güiza’nın iyi bir teklif gelmesi halinde satılmasını istiyor.

Fenerbahçe bu sorunu Fransız yıldız Anelka’da da yaşamıştı. Fenerbahçe’de bir türlü istediği ortamı bulamayan Anelka gitmek için her yolu denemiş ve ardından İngiliz Bolton’a transfer olmuştu.

Fenerbahçe Kulübü dün “Bugün bazı gazetelerde Güiza ile yolların ayrılmaya çalışıldığı iddia edilmektedir. İlgili iddialar ve haberler hiçbir şekilde gerçeği yansıtmamaktadır” diye yazılı açıklama yapsa da Güiza’ya cazip bir teklifin gelmesini bekliyor.

Haberin Devamı