Yaşam Sony akıllı telefon pazarından çıkmayı düşünmüyor

Sony akıllı telefon pazarından çıkmayı düşünmüyor

Paylaş
Sony akıllı telefon pazarından çıkmayı düşünmüyor

Önümüzdeki yıl akıllı telefon pazarından çekilmeyi planladıkları yönündeki iddiaları yanıtlayan Sony, bu iddiaların gerçeği yansıtmadığını açıkladı

Her geçen gün daha da zorlu bir hal alan akıllı telefon pazarında son yıllarda istediği başarıyı yakalayamayan Japon teknoloji devi Sony, son günlerde teknoloji dünyasının gündemini meşgul eden iddialara açıklık getirdi. Akıllı telefon pazarından çıkmayı düşündüğü ve bu konudaki kararını önümüzdeki yıl vereceği iddia edilen Sony, bu iddiaların asılsız olduğunu ve akıllı telefon pazarından çıkmayı düşünmediklerini açıkladı.

Haberin Devamı

Konuyla ilgili olarak Focus Taiwan’a konuşan Sony Mobile yöneticisi Jonathan Lin, Sony Mobile CEO’su Hiroki Totoki ile geçtiğimiz günlerde konuştuğunu ve Totoki’nin akıllı telefon pazarından çıkmayacaklarını söylediğini açıkladı. Üstelik Lin’in açıklamalarına bakılacak olursa Sony akıllı telefon pazarından çıkmadığı gibi bu alandaki etkinliğini arttırmak için daha fazla yatırım yapmaya başlayacak.

Gelişmekte olan pazarlardaki etkinliklerini arttırmak istediklerini belirten Sony Mobile yöneticisi, bu pazarlarda yeterince etkili olmadıklarını ve bu durumu değiştirmek için çalışmalara başladıklarını belirtti.

Surface Book Peynir Ekmek Gibi Satıyor!