Sorgun Sorgun Belediyesi'nden ihtiyaç sahiplerine yemek servisi

Sorgun Belediyesi'nden ihtiyaç sahiplerine yemek servisi

Paylaş
Sorgun Belediyesi'nden ihtiyaç sahiplerine yemek servisi

Sorgun Belediyesi'nden ihtiyaç sahiplerine yemek servisi

Halit YILMAZ/SORGUN(Yozgat), (DHA)- YOZGAT'ın Sorgun ilçesinde belediye, Ramazan ayı dolayısıyla ihtiyaç sahibi ailelerin evlerine iftar yemeği ulaştırıyor.
Sorgun Belediye Başkanı M. Erkut Ekinci, Ramazan ayında geleneksel hale getirdikleri iftar sofrasını bu yıl da kurduklarını belirterek "Tüm vatandaşlarımız ile iç içe iftar yapıyoruz; fakat iftar soframıza gelemeyen, sağlığı yerinde olmayan, kimsesi olmayan bakıma muhtaç vatandaşlarımızın da güzel bir ramazan geçirmelerine yönelik evlerine sıcak yemek hizmeti başlattık. İstedik ki bizimle aynı sofrada olamasalar da evlerinde sıcak yemekleri olsun, kapılarını kimse çalmasa da biz çalalım, gönül gönüle bir Ramazan geçirelim. Bu sebeple belediyemizin sosyoloğu adres tespiti yapıyor ve yerinde inceleme ile sağlık problemi olan, bakacak kimsesi olmayan, yardıma muhtaç vatandaşlarımıza Ramazan ayı boyunca iftarlıklarını evlerine götürüyoruz" dedi.
Ekinci, belediye yemekhanesinde pişirilen yemekler, belediye personeli tarafından ihtiyaç sahibi hasta ve yaşlıların evlerine kadar götürülerek teslim edildiğinin altını çizdi.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı