Spor 'Sosisli sandviç satanlar bile...'

'Sosisli sandviç satanlar bile...'

Paylaş
'Sosisli sandviç satanlar bile...'

Danimarka basını, aldığı maaş nedeniyle Galatasaray'ın yedek kalecisi Eray İşcan ile ilgili ilginç ifadeler kullandı

Ekstra Bladet gazetesinin haberinde, Eray'ın takımda en az ücret alan oyuncu olduğuna dikkat çekilerek, Parken Stadyumu'nda sosisli sandviç satanların bile daha çok kazandığını ve Eray kadar kazanmaları durumunda hemen istifa edeceklerini yazdı.

Gazete, Didier Drogba, Felipe Melo, Burak Yılmaz gibi oyuncuların Danimarka parası ile 30 milyon Kron civarında, Wesley Snejder ve Fernando Muslera'nın 35 ve 24 milyon Kron kazandıklarını belirterek, Eray'ın ünlü oyuncular arasında 200 bin Kron yıllık maaş ile çok gerilerde kaldığını ve Danimarka'da bir işçi kadar bile kazanamadığına dikkat çekti. Ancak gazete, Galatasaray'ın galip gelmesi durumunda Eray'a daha yüksek maaş teklif edilebileceğini ve sahadan mutlu bir kaleci olarak ayrılabileceğini öne sürdü.

Galatasaraylı oyuncular ise Eray'a idman sırasında moral vererek, "Ne olursa olsun panik olma. Maçın keyfini çıkar" dedi. Mancini de Eray'ın genç ve gelecek vadeden bir kaleci olduğunu belirterek, Kopenhag karşısında başarılı olacağına inandığını söyledi.

Haberin Devamı