Malatya Sosyal Kooperatifler Eğitim ve Tanıtım Treni Malatya'da

Sosyal Kooperatifler Eğitim ve Tanıtım Treni Malatya'da

Paylaş
Sosyal Kooperatifler Eğitim ve Tanıtım Treni Malatya'da

Sosyal Kooperatifler Eğitim ve Tanıtım Treni Malatya'da

Taha AYHAN/MALATYA, (DHA)- TİCARET Bakanlığı tarafından kooperatiflerle ilgili farkındalığın oluşturulması amacıyla yürütülen proje kapsamında hazırlanan Sosyal Kooperatifler Eğitim ve Tanıtım Treni Malatya'ya geldi.
Yurtta kooperatifçiliğin öneminin anlatılması ve kooperatiflerle ilgili farkındalığın oluşturulması amacıyla Ticaret Bakanlığı tarafından 'Sosyal Kooperatifçilik Tanıtım, Eğitim, Geliştirme ve Uygulama Projesi' geliştirildi. Proje kapsamında hazırlanan 'Sosyal Kooperatifler Eğitim ve Tanıtım Treni bugün sabah 9.30'da Malatya'ya geldi. Sosyal Kooperatifler Eğitim ve Tanıtım Treni, Tren Garı'nda halk oyunları eşliğinde karşılandı. Karşılamaya; Vali Yardımcısı Mustafa Şahin, Ticaret Bakanlığı Esnaf ve Sanatkârlar ve Kooperatifçilik Genel Müdür Yardımcısı Özgür Arzik, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Malatya Bölge Birliği Başkanı İsmet Bayram, Esnaf Ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Malatya Başkanı Ali Evren, Demiryolu Sevenler ve Gönüllüleri Yardımlaşma Derneği ve Sandığı Genel Başkanı Nurettin Öndeş, STK temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı. Burada konuşan Ticaret Bakanlığı Esnaf ve Sanatkârlar ve Kooperatifçilik Genel Müdür Yardımcısı Özgür Arzik, tren hakkında bilgi vererek, katılanlara teşekkür etti.
Konuşmaların ardından tren içinde bulunan stantlar gezildi. Sivas'ın ardından Malatya'ya gelen Sosyal Kooperatifler Eğitim ve Tanıtım Treni Gaziantep, Hatay ve Adana'ya da uğrayacak.
FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı