Yaşam Sosyal maganda canlı yayında!

Sosyal maganda canlı yayında!

Paylaş
Sosyal maganda canlı yayında!

Konya’da oturan üniversite öğrencisi Özkan D. (28) bunalıma girdi. Ailesiyle de arasının bozuk olduğu öğrenilen Özkan D., 2 haftadır kaldığı otelin 3 katındaki odasının penceresine çıkarak intihara kalkıştı. Polis uzun çabalar sonucunda Özkan D.’yi ikna edip intihardan vazgeçirdi. Bu sırada çevrede toplanan meraklı vatandaşlardan bazıları sosyal medya hesaplarından olayı canlı olarak yayınladı.

Ankara Üniversitesi bilgisayar bölümü öğrencisi Özkan D., iddiaya göre, derslerinin kötü olması nedeniyle, kafa dinlemek için Konya'ya geldi.

Haberin Devamı

Yaklaşık 15 gün önce geldiği Konya'da otele yerleşen Özkan D., bunalıma girip kaldığı odanın penceresine çıktı. Otel personelinin durumu fark edip, ihbar etmesi üzerine olay yerine polis, iftaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri Özkan D.'nin atlama ihtimaline karşın yere hava yastığı açtı.

SOSYAL MAGANDA CANLI YAYINDA

Polislerin ikna çabalarını karşılıksız bırakan Özkan D.'nin polislere, "Derslerim çok kötü. Sınıfta kaldım. Ben aileme ne derim. Kafa dinlemek ve huzur bulmak için Konya'ya geldim" dediği öğrenildi. Özkan D., yaklaşık 3 saat süren çaba sonrası ikna edilerek aşağıya indirildi. Özkan D. ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

Bazı vatandaşların ölümün kıyısında olan birinin yaşadıklarını ‘like’ uğruna sosyal medyada paylaşması tepki çekti.

Haberin Devamı