Magazin Sosyal medya fenomenlerinin partisine polis baskını! 'Yasak önemli değil, biz eğlencemize bakarız!'

Sosyal medya fenomenlerinin partisine polis baskını! 'Yasak önemli değil, biz eğlencemize bakarız!'

Paylaş
Sosyal medya fenomenlerinin partisine polis baskını! 'Yasak önemli değil, biz eğlencemize bakarız!'

İstanbul Maltepe’de sabaha karşı polisin bastığı villada parti düzenlendiği ortaya çıktı. Partiye katılan bazı sosyal medya fenomenleri, tanınmamak için villadan çıkarken maske taktı. Bazı davetliler “Yasak önemli değil, biz eğlencemize bakarız” sözleri şaşkına çevirdi.

Korona vakaları arttıkça önlemler daha da sıkılaşıyor. Ancak bu durum bazı kişilerin pek de umurunda değil. İstanbul'un her köşesinde yapılan gizli partilerden biri de önceki gece Maltepe'deki bir villada gerçekleşti. Sabaha karşı aşırı gürültü devam edince komşular rahatsız olup polisi aradı. Villayı basan polis içeride kostümlü parti yapıldığını tespit etti.

Haberin Devamı

"BİZİM İÇİN YASAK DEĞİL EĞLENCE ÖNEMLİ"

Takvim'den Evren Abdullahoğlu'nun haberine göre; aralarında sosyal medya fenomenlerinin de olduğu yaklaşık 25 kişiye 3 bin 150'şer lira ceza kesildi. Polis ekipleri kiralık villayı boşaltırken bazı sosyal medya fenomenleri, yüzlerine maske taktı. Gazetecilerin yeni yasak kararlarını hatırlattığı katılımcılardan bazılarının, "Bizim için yasak değil, eğlence önemli" sözleri şaşırttı.