Gündem Sosyal medya ünlüsü Halil Söyletmez'e Beşiktaş'ta ceza şoku

Sosyal medya ünlüsü Halil Söyletmez'e Beşiktaş'ta ceza şoku

Paylaş
Sosyal medya ünlüsü Halil Söyletmez'e Beşiktaş'ta ceza şoku

Paylaşım için sokakta davul çalıp mani söyleyince zabıtalar başında bitti

Beşiktaş’ta sosyal paylaşım sitesine video çekmek amacıyla sahur vakti davul çalarak sokaklarda gezen bir sosyal medya ünlüsü, insanları rahatsız ettiği gerekçesiyle şikayet edilince zabıta ekiplerine yakalandı. Zabıta, genç adamın uzun süre dil dökmesine kulak asmadı, davuluna el koyup para cezası kesti.



Video çekerek hesabından paylaşmak için Ortaköy Sokakları'nda davul çalıp mani söyleyen Halil Söyletmez, geceyi semt sakinleri için azaba dönüştürdü. Bunun üzerine hakkında Beşiktaş Belediyesi Zabıta Müdürlüğü'ne şikayet gitti.



Zabıta, Söyletmez’i Dereboyu Caddesi üzerinde yakaladı. Neye uğradığını şaşıran genç adam, korsan davulcu olmadığını belirtmesine rağmen davuluna el koyuldu.

Zabıta aracına getirilen Halil Söyletmez, sosyal medya için video çektiği konusunda ekipleri inandırmak için dakikalarca dil döktü. Bunun üzerine ekipler, sosyal bir olay için çekim yapmasına karşın izin almayarak, çevreye rahatsızlık verdiği gerekçesiyle Kabahatler Kanunu kapsamında 109 lira para cezası kesti.