Küçükçekmece Sosyal mesafeli sabah sporu yeniden başladı

Sosyal mesafeli sabah sporu yeniden başladı

Paylaş
Sosyal mesafeli sabah sporu yeniden başladı

Sosyal mesafeli sabah sporu yeniden başladı

İSTANBUL, (DHA) - Küçükçekmece’de sabah sporları, kontrollü normalleşme adımlarının ardından gerekli tedbirler alınarak yeniden başladı. Sağlıklı ve zinde bir yaşam için sporu park ve açık alanlara taşıyan Küçükçekmece Belediyesi, ilçedeki 10 noktada 20 eğitmen eşliğinde haftanın 4 günü vatandaşları sabah sporunda buluşturuyor.

MÜZİK EŞLİĞİNDE SPOR YAPARAK GÜNDE ZİNDE BAŞLIYORLAR

Alanında uzman spor antrenörleri tarafından, sosyal mesafe kurallarına dikkat edilerek düzenlenen sabah sporu, hafta içi salı, çarşamba, perşembe, cuma günleri 08.00-10.00 saatleri arasında ilçede bulunan parklarda gerçekleştiriliyor. Her yaş grubundan kişilerin katıldığı sabah sporu müzik eşliğinde temel beden eğitimi hareketleriyle başlayarak yürüyüş, pilates ve koşu gibi aktivitelerle devam ediyor.

10 NOKTADA SABAH SPORU DEVAM EDİYOR

Taştepe Parkı, Kartaltepe Stadı, Fevziçakmak Meydanı, Hayat Park, Halkalı Çamlık, Söğütlüçeşme Yaşam Parkı, Hanımeli Parkı, Kemal Aktaş Stadı, Atakent 3.Etap Yürüyüş Parkuru, Şehit Piyade Er Lokman Eker Parkı’nda devam eden spor aktivitelerine yaş ve kayıt şartı olmaksızın tüm vatandaşlar katılım sağlayabilir.

Spora katılan tüm vatandaşlara Küçükçekmece Belediyesi tarafından pilates bandı, pilates meti, havlu, şapka, maske ve su matarası hediye ediliyor.

Haberin Devamı