Eda Taşpınar
Eda Taşpınar 7 Ocak'ta Fas Marakeş’e gitmiş, 23 Ocak’ta Meksika’ya geçmişti. Tulum’daki tatiline devam eden sosyetik güzel cuma günü tekneyle balığa çıktı. Küçük bir tuna balığı yakalayıp akşama yedi.
Eda Taşpınar 7 Ocak'ta Fas Marakeş’e gitmiş, 23 Ocak’ta Meksika’ya geçmişti. Tulum’daki tatiline devam eden sosyetik güzel cuma günü tekneyle balığa çıktı. Küçük bir tuna balığı yakalayıp akşama yedi.
Cumartesi akşamı da menüsünde Sphaarium cinsi Chapulin çekirgesi vardı. Chapulin; sarımsak, kireç suyu ve agave solucanlarından oluşan, tuz ihtiva eden bir tavada (comal) kavrularak, baharat ve tuzla yeniyor. Eda Taşpınar daha önce timsah eti, salyangoz ve Chicatana karıncasının tadına bakmıştı.
Chicatana karıncasını yiyen Eda Taşpınar, "Çatır çutur karınca yedim" diyerek herkesi şaşırtmıştı.
İtalyan aşkı Ginevre Rossin ile Güney Amerika ülkesi Peru'da tatil yapan ünlü iş insanı, geçen gün ülkenin en ünlü restorantı Central Restoran'a gitti.
Alp Özcan, marjinal yemekler konusunda dünyada ilk 10'da bulunan restoranda tropik meyvelerle sunulan pirana sipariş etti. İş insanı bu sıra dışı tabağın görüntüsünü de "Akşam yemeğim pirana" notuyla Instagram hesabında paylaştı. Alp Özcan, damak lezzetimize uzak olan, görüntüsüyle korkutan ve "Waters of Nanay" adıyla menüye konulan piranaya tam bin 185 lira ödedi.
Pırıl Çetindoğan, Danimarka'da yediği bir tabak solucana 895 euro ödemişti.