Magazin Sosyetenin ünlü ismine hırsız şoku

Sosyetenin ünlü ismine hırsız şoku

Paylaş
Sosyetenin ünlü ismine hırsız şoku

İşadamı Sedat Aloğlunun eşi Yasemin Aloğlu'nun içinde bulunduğu otomobil, çalışır haldeyken çalındı

İstanbul Üsküdar'da üzerinde kontak anahtarı bulunan ve çalışır durumda bırakılan otomobili çalan küçük yaştaki iki şüpheli, polisin sıkı takibi sonunda araçla birlikte yakalandı.

Haberin Devamı

Polisi ayağa kalrınan ilginç oto hırsızlığı şöyle gelişti: İşadamı Sedat Aloğlu'nun eşi Yasemin Aloğlu, özel şoförü Bekir Üstün'ün kullandığı otomobille öğle saatlerinde Beykoz'dan Üsküdar'a geldi. Burada bir paketi teslim etemesi gereken şoför Üstün, otomobili çalışır vaziyette yolun kenarına park etti ve paketi vermeye gitti.

Camları siyahla kaplı olduğu için içerde Yasemin Aloğlu'nu fark etmeyen E.T. ve M.A., onun müdahalesine rağmen otomobili kaçırdı. Şoför Bekir Üstün'ün olayı görüp haber vermesi üzerine polis alarma geçti.

FIRSATINI BULUP OTOMOBİLDEN ATLADI

Şüpheliler takip edildiklerini fark edince ara sokaklara girdi. Bu sokaklardan birinde Yasemin Aloğlu bir fırsatını bularak otomobilden indi. Polis kısa takip sonrasında yaşları 18'den küçük olan E.T ve M.A.'yı Ömer Mesihpaşa Caddesi'nde kıskıvrak yakaladı.

Haberin Devamı

Çengilköy Karakolu'na getirilen iki şüpheli yaşları küçük olduğu için Çocuk Bürosu'na götürülürken, karakola gelen Sedat Aloğlu olayın basit bir hırsızlık olduğunu söyledi. Aloğlu, “Aracın arka camları siyah filmle kaplı olduğu için arkada oturan eşimi görememişler. Basit bir hırsızlık olayı. Polisin refleski çok iyiyidi aracı kaçıranlar hemen yakalandı” dedi.

Ömer ERDEM/İSTANBUL, (DHA)