Spor Şota Arveladze: Sahada resmen uyuduk

Şota Arveladze: Sahada resmen uyuduk

Paylaş
Şota Arveladze: Sahada resmen uyuduk

Spor Toto Süper Lig'de Gençlerbirliği ile 2-2 berabere kalan Kasımpaşa'da teknik direktör Shota Arveladze, futbolcularını eleştirdi.

Kasımpaşa'nın kendi sahasında Gençlerbirliği'yle 2-2 berabere kaldığı karşılaşmadan sonra düzenlenen basın toplantısında açıklamada bulunan Şota Arveladze, oyuncularının beklemediği bir performans sergilediklerini belirterek, şöyle konuştu:
"Sonuçta kazanmak ve mücadele etmek lazım. Sadece top tutmak yeterli değil. Bunun için ilk devreyle ikinci yarı değişik bir Kasımpaşa görmedim. Sadece ikinci yarı gol geldi. Futbol sadece sağa sola top yollamak değil. Çok üzgünüm. Sahada oyuncularımdan istediğimi alamadım. Sahada uyku halinde olan bir takım vardı."

Kasımpaşa’da stoperler cezalı duruma düştü

Kasımpaşa’nın stoperleri Ryan Donk ve Barış Başdaş, Gençlerbirliği maçında gördükleri sarı kartla cezalı duruma düştü. Donk ve Barış, Spor Toto Süper Lig’in 10. haftasında Kasımpaşa’nın Beşiktaş ile oynayacakları karşılaşmada cezalı oldukları için forma giyemeyecek.

Lacivert-beyazlı takımın kadrosunda bu iki oyuncu dışında stoper mevkinde görev yapan İlhan Eker ve genç oyuncu Mert Kula bulunuyor.

AA

Haberin Devamı