Spor Sow ve Salih'e talip var!

Sow ve Salih'e talip var!

Paylaş
Sow ve Salih'e talip var!

Avrupa'nın devleri gözünü Fenerbahçe'ye dikti. Arap sermayesinin hükmettiği Fransa şampiyonu PSG, Sow için 15 milyon Euro'luk bir teklif hazırladı. Yetenek avcısı Barça ise radarını Salih Uçan'a çevirdi

Fenerbahçe dünya yıldızlarını kadrosuna katmak için çalışırken, Avrupa devleri de Kanarya’nın yetenekli ayaklarına göz koymuş durumda. Bu sezon Zlatan İbrahimoviç önderliğindeki dünya markalarıyla 19 yıl sonra şampiyon olan Paris Saint Germain, Fenerbahçe’nin kapısını çalmaya hazırlanan ilk ekip. Yıllarca Lille’de oynayan Moussa Sow’un kalitesini bilen Fransızlar, Arap sahiplerinin kulübe aktardığı sınırsız bütçenin bir kısmını Senegalli forvet için kullanmak istiyor. PSG, Fenerbahçe’ye Sow için 15 milyon Euro’luk (Yaklaşık 35 milyon TL) bir teklif yapmaya hazırlanıyor. Siyahi yıldızın sözleşmesinde, “15 milyon Euro’ya serbest kalır” maddesinin yer alması da transferin önünü açan bir unsur. Ancak her fırsatta, “Müslüman bir ülkede oynamak istiyorum. Türkiye benim için çok uygun. Ailemle burada mutluyuz” açıklaması yapan Sow’un tavrı belirleyici olacak.

ADRES U20 FİNALLERİ

Avrupalılar’ın radarındaki diğer Fenerbahçeli ise Salih Uçan. UEFA tarafından ‘Geleceğin yıldızları’ arasında gösterilen yetenekli futbolcunun, Barcelona scout ekibi tarafından takibe alındığı öğrenildi. Türkiye’nin ev sahipliğinde yapılacak U20 Dünya Kupası’nda Ay-Yıldızlı formayı giyecek olan Salih’in, turnuva boyunca yakından takip edileceği ortaya çıktı. “Buradan sonra en büyük hedefim Barcelona forması giymek” diyen genç yıldızın 4 yıllık daha sözleşmesi var. Kocaman’ın, takımın gelecekteki lideri olarak gördüğü Salih’in transferinde Barcelona’nın yapacağı teklif önemli rol oynayacak. Astronomik bir teklif gelmesi halinde, transferin hayata geçmesine yüksek ihtimal gözüyle bakılıyor.

Yusuf Dursun/FANATİK

Haberin Devamı