Spor Sow'a dev talip!

Sow'a dev talip!

Paylaş
Sow'a dev talip!

Fransa Ligi'ni şampiyon olarak bitiren Paris Saint Germain'in 15 milyon Euro bonservis bedelini gözden çıkardığı Senegalli golcüye şimdi de İngiltere'nin ünlü ekibi Liverpool'un talip olduğu belirlendi

Özellikle Webo’nun gelişiyle birlikte performansı artan ve sezonu Fenerbahçe’nin en çok gol atan futbolcusu olarak kapatan Moussa Sow, bunun karşılığını transfer teklifi olarak alıyor.

Haberin Devamı

Katar sermayesi sayesinde Zlatan İbrahimoviç, David Beckham gibi yıldızları transfer ederek 19 yıl sonra Fransa’da şampiyonluğa ulaşan Paris Saint Germain, Senegalli oyuncunun peşine düşen ilk kulüp oldu. PSG yetkilileri, Lille’de oynadığı dönemden iyi tanıdıkları golcü futbolcuyu transfer edebilmek için 15 milyon Euro’luk bir teklifle Fenerbahçe’nin kapısını çalmaya hazırlanırken, onlara İngiltere’den rakip çıktı.

Avrupa Ligi’ne 2. turda veda eden, İngiltere Premier Ligi’ni 7. sırada bitirerek önümüzdeki sezon Avrupa Kupaları’na katılma hakkını yitiren Liverpool’un, aynı sıkıntıyı önümüzdeki sezon yaşamak istemediği ve bu yüzden transfer harekâtına giriştiği, ilk hedeflerden birinin de Moussa Sow olduğu öğrenildi. Lig biter bitmez Fransa’ya giderek, bir süre önce dünyaya gelen bebeği ve eşiyle hasret gideren Senegalli yıldızın, tüm bu tekliflere karşın, Türkiye’de yaşamaktan mutluluk duyduğunu belirtip, Fenerbahçe’den ayrılmayı düşünmediğini söylediği kaydedildi.

Yusuf Dursun/Fanatik

Haberin Devamı