Magazin Söz 19. yeni bölüm fragmanında Yavuz neler yapacak? Son bölümde neler yaşandı?

Söz 19. yeni bölüm fragmanında Yavuz neler yapacak? Son bölümde neler yaşandı?

Paylaş
Söz 19. yeni bölüm fragmanında Yavuz neler yapacak? Son bölümde neler yaşandı?

Söz 19. yeni bölüm fragmanı son bölümün ardından merak edilmeye başlandı. Son bölümde ekrana gelen olayların ardından merakla araştırılan Söz 19. yeni bölüm fragmanı, Yavuz'un başına gelecek olayları merak ettirdi. Bahar için uzun uğraşlar veren Yavuz, bu kez farklı bir sıkıntının eşiğinde midir? İşte, Söz 19. yeni bölüm fragmanı hakkında detaylı bilgiler

Söz son bölüm ile izleyicilerine heyecan seviyesi yüksek dakikalar yaşattı. Yavuz'un Bahar'ın kaygılarını gidermek için uğraştığı son bölümün ardından Söz, 19. yeni bölüm fragmanı ile ekranlara geldi. Peki, Söz son bölüm sonrası ekrana gelen 19. bölüm fragmanında neler yaşanıyor? İşte, Söz dizisi 19. yeni bölüm fragmanı ve detaylı bilgiler...


SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?


Büyük Bey’in ölümü Timde ve ülkede büyük yankı uyandırır. Yavuz, Büyük Bey’i kendisinin öldürdüğünü Bahar’a itiraf edecektir ama son anda kararını değiştirmek zorunda kalır. Yavuz ve Bahar arasında büyük bir sır vardır artık.

Ateş ve Avcı, Büyük Bey’in asistanını yakalamak üzere sınır ötesine giderler ama karşılarında Eylem’i bulacaklardır. Agâh, Büyük Bey’in yerine geçmenin planlarını yaparken, kendisini ispatlaması için verilen görev Tim ve Sancar’ı karşı karşıya getirir.

Yavuz’un önderliğindeki Tim, Türk Silahlı Kuvvetlerine ait bir üsse düzenlenecek saldırı istihbaratı ile bölgeye gider. Uzun süren çatışmanın ardından, Yavuz ve Tim’i tahmin etmedikleri bir son beklemektedir.


BİR ÖNCEKİ BÖLÜMDE YAŞANANLAR


Terör bağlantısı ortaya çıkan Büyük Bey, kaçmak için kızı Bahar’ı kullanmanın planlarını yaparken, Eylem bombayı patlatmadan kurtulmanın yolunu aramaktadır. Bu sırada Eylem’in üzerindeki bombanın patlamaması için Avcı da çok zor bir karar vermek üzeredir. Ancak ikisi de hiç beklenmedik bir durumla karşı karşıya kalacaktır.

Oğlunu kimin öldürdüğünü öğrenmek isteyen Çolak; Büyük Bey ve Agâh’a bir plan hazırlar. Tim’in düzenleyeceği operasyon işleri Çolak için epey zorlaştırır. Yavuz ise Büyük Bey’i yakalamak ve Bahar’ın hayatını kurtarmak arasında zor bir seçim yapmak zorunda kalacaktır.


Söz'ün yıldızı Tolga Sarıtaş ölümden döndü, yardıma koştu



Haberin Devamı