Magazin Söz 41. bölüm fragmanı yayınlandı: Hafız'ın uğurlama töreni yürek dağladı

Söz 41. bölüm fragmanı yayınlandı: Hafız'ın uğurlama töreni yürek dağladı

Paylaş
Söz 41. bölüm fragmanı yayınlandı: Hafız'ın uğurlama töreni yürek dağladı

Söz 41. bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölümde şehit olan Hafız için cenaze töreni düzenleniyor. Tüm askerlerin yüzünden düşen bin parça...

Ekranların en beğenilen asker dizilerinden biri olan Söz'ün 41. bölüm fragmanı yayınlandı. Başrollerinde Tolga Sarıtaş ve Aybüke Pusat gibi birbirinden ünlü oyuncuların yer aldığı dizinin yeni bölümünde şehit olan Hafız için uğurlama töreni düzenleniyor. Tüm Tim orada ve herkesin yüzünden düşen bin parça... Hafız'ın seslendirdiği şiir ise yürekleri dağlıyor.



Söz 41. bölümüyle 9 Nisan Pazartesi akşamı Star TV ekranlarında...

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Biyolojik silahın patlamasıyla tam bir dehşetin ortasında kalan Tim, çaresiz ve öfkelidir. Fakat daha büyük bir tehlike Selim’in ele geçirdiği silahtır. Tim bu silahı Selim’den almak ve ölen masumların intikamı için nefeslerin tutulduğu zorlu bir operasyona çıkacaktır.

Derman bir yandan Medusa planı için çalışırken diğer yandan ateşeden Dalgakıran harekâtını durdurmak için bir eylem emri alır. Derman, kutsal şehitliğimize saldıracaktır! Ama Tim buna izin vermemek için canını bile vermeye hazırdır. Öyle de olacaktır. Tim üyesi Hafız, şehitlik saldırısında bayrağımızı göklerden indirmek isteyen teröristlerin ateşi altında kalacak ve bayrağımız uğruna şehit olacaktır.



Haberin Devamı