Magazin Söz 49. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Bahar öldü mü?

Söz 49. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Bahar öldü mü?

Paylaş
Söz 49. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Bahar öldü mü?

Söz 49. bölüm fragmanı yayınlandı! Söz yeni bölümde herkesi şoke eden bir gelişme yaşanıyor. Teknede mahsur kalan kadınlardan Bahar, bir şekilde silahlanıp Derman'ın kafasına silah dayıyor. Fakat çok ilginç bir emir geliyor, rehineler kurtarılsa da kurtarılmasa da o gemi patlatılacak! Ki öyle oluyor gemi patlatılıyor şimdi akıllarda soru işareti bırakan konu, Bahar başta olmak üzere rehinelerin sağlık durumu...

Star TV'nin Çukur dizisiyle pazartesi günleri kıyasıya rekabet halinde olan dizisi Söz'ün 49. bölüm fragmanı yayınlandı. Söz yeni bölümde Güler, Bahar, Nazlı ve Su hala gemide rehin... Bahar bir şekilde silah bulup Derman'ı gafil avlıyor ve başına silah dayıyor. Fakat akıllara durgunluk veren bir gelişme yaşanıyor. Rehineler kurtarılsa da kurtarılmasa da gemi pataltılıyor. Şimdi merak edilen konu; Güler, Bahar, Nazlı ve Su yaşamını yitirdi mi?

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Başarılı bir operasyon sonucu Ataşe’yle birlikte Karabayır’a dönen Tim; Bahar, Nazlı, Su ve Güler’den haber alamamaktadır. İkiye bölünen Tim, hemen arama tarama çalışmalarına başlar. Bu sırada Yavuz ve Erdem hastanede müşahede altında tutulan Ataşe’yi sorgulamak için yola koyulur. Ama Ataşe’nin amacı Derman’a zaman kazandırmaktır ve konuşmaya niyeti yoktur.

Tim; Bahar, Nazlı, Su ve Güler’in kaçırıldığını öğrendiğinde, Yavuz’un elinde, Ataşe’den başka bilgi alabileceği kimse yoktur. Yavuz Ataşe’yi konuşturmak için askerlik hayatının bitmesini göze alarak planını devreye sokar.

Yavuz’un edindiği bilgiyle harekete geçen Türk Silahlı Kuvvetleri, Derman’ın büyük terör eylemini gerçekleşmek için kullanacağı gemiyi vurmaya hazırdır. Fakat kaçırılan Bahar, Nazlı, Su ve Güler’in gemide olduğundan kimsenin haberi yoktur.

Haberin Devamı