Magazin Söz dizisi 20. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Söz 19. bölümde neler oldu? Son bölüm izle!

Söz dizisi 20. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Söz 19. bölümde neler oldu? Son bölüm izle!

Paylaş
Söz dizisi 20. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Söz 19. bölümde neler oldu? Son bölüm izle!

Söz dizisi son bölümü ile nefesleri kesti. Söz 19. bölümde Avcı, Yavuz komutanın hayatını kurtarıyor. Ekran başında geçen heyecanlı dakikaların ardından izleyiciler Söz 20. yani yeni bölüm fragmanını araştırıyor. Peki 20. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte son bölüm özeti...

Söz dizisi her pazartesi olduğu gibi bu pazartesi de izleyicilere son bölümü ile heyecan dolu dakikalar yaşattı. Dizinin takipçileri 19. bölüm bittiği anda 'Söz yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?' sorusunu sormaya başladı. Haberimizden bu sorunun yanıtını ve son bölüm izleme yollarını öğrenebilirsiniz. Korhan Paşa'nın konvoyuna yapılan hain saldırı Tim'e büyük bir şok yaşattığı bölümde intikam yemini eden Tim, Sancar'ı ele geçirmek üzere yola çıkar. Nefes kesen 19. son bölümde neler oldu? Söz 20. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?


SON BÖLÜM ÖZETİ


Korhan Paşa'nın konvoyuna yapılan hain saldırı Tim'e büyük bir şok yaşatır.

Korhan Paşa'nın konvoyuna yapılan hain saldırı Tim'e büyük bir şok yaşatır. Bu şokun ardından intikam yemini eden Tim, Sancar'ı ele geçirmek üzere yola çıkar. Zorlu şartlarda gerçekleştirilen operasyonun ardından Agâh'a bir adım daha yaklaşacaklardır.

Fransa'da patlamaya sebep olan Eylem, Sancar'ı öldürmenin planlarını yapar ancak mekâna döndüğünde karşılaştığı manzara, onu oldukça tehlikeli bir sürece sokacaktır. Söz dizisi yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmış değil. Yayınlandığı anda sizinle paylaşacağız.

Ateş'in veda yemeğinde Tim'i büyük bir sürpriz beklerken, diğer tarafta Yavuz, beklenmedik bir tehditle burun buruna gelecektir.




SÖZ DİZİSİNİN YILDIZI ÖLÜMDEN DÖNDÜ


Geçen hafta da köpeği tarafından ısırılan oyuncu, zor anlar yaşamıştı. Kendisine ait araçla önceki gün sete gitmek üzere yola çıkan Tolga Sarıtaş, bu kez de ölümden döndü. Ara sokaktan bağlantı yoluna çıkan lüks bir otomobile hızla çarpan oyuncu, riskli bir trafik kazasını şans eseri birkaç sıyrıkla atlattı.


ŞOFÖRÜN YARDIMINA KOŞTU


Lüks cipteki sürücü, direksiyon hakimiyetini kaybedip, kaldırıma çıktı ve burada devrildi. Kendini toparlayan Sarıtaş, şoförün yardımına koştu. Sürücüyü araçtan çıkaran ve ilk müdaheleyi yapan oyuncu, daha sonra ambulans çağırdı.

Kazaya karıştığı kişiyle yakından ilgilenen Tolga Sarıtaş'ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Haberin Devamı