Gündem Sözleşme sonrası işçilerle halay çekti

Sözleşme sonrası işçilerle halay çekti

Paylaş
Sözleşme sonrası işçilerle halay çekti

Hatay'ın İskenderun ilçe Belediyesi'nde çalışan kadrolu işçiler için düzenlenen toplu iş sözleşmesi imza töreninin ardından Türkiye ortalamasının üzerinde zam alan işçiler, Belediye Başkanı Yusuf Civelek'le halay çekti.

Hizmet-İş Sendikası ile İskenderun Belediyesi arasında yapılan toplu sözleşmesinin imza töreninde Belediye Başkanı Yusuf Civelek, tezahüratlarla karşılandı. Türkiye ortalamasının üzerinde zam alan işçiler Başkan Civelek’in üzerine gül döktü.

Belediye brifing salonunda düzenlenen imza töreninde konuşma yapan, Başkan Civelek, emeğin kutsal olduğunu belirterek, "Üretim kutsaldır. Eğer insan kendine saygı duymak istiyorsa bence üretmelidir. Adalet çok önemlidir. Eşit işe eşit ücret olmalıdır. Taşeron işçilere de mutlaka bir şeyler daha fazla verilmelidir. İnşallah onu da hep birlikte halledeceğiz" dedi.

Hizmet-İş Sendikası Genel Sekreteri Devlet Sert ise, Başkan Civelek’in emeğe olan saygısı ve sergilediği anlayışla emek dostu belediye başkanı olarak nitelendirdiği söyledi. İskenderun Belediye Başkanı Yusuf Civelek ve Hizmet-İş Sendikası Genel Sekreteri Devlet Sert, toplu sözleşmeyi imzalamasının ardından belediyenin girişinde davul zurna eşliğinde işçilerle halay çekti.

Ufuk AKTUĞ/ İSKENDERUN,(Hatay),(DHA)

Haberin Devamı