Spor Sparta Prag Trabzonspor maçı saat kaçta? Trabzonspor maçı hangi kanalda yayınlanacak?

Sparta Prag Trabzonspor maçı saat kaçta? Trabzonspor maçı hangi kanalda yayınlanacak?

Paylaş
Sparta Prag Trabzonspor maçı saat kaçta? Trabzonspor maçı hangi kanalda yayınlanacak?

UEFA Avrupa Ligi 3. eleme turunda temsilcimiz Trabzonspor Sparta Prag ile karşılaşacak. Futbolseverler uğun oynanacak Trabzonspor Sparta Prag maçı ile ilgili detayları merak ediyor. Peki, Sparta Prag Trabzonspor maçı saat kaçta hangi kanalda yayınlanacak? İşte Trabzonspor maçı ile ilgili detaylar…

UEFA Avrupa Ligi 3. eleme turunda Trabzonspor, Sparta Prag ile ilk maçına çıkıyor. Peki, Sparta Prag Trabzonspor maçı saat kaçta hangi kanalda yayınlanacak? İşte Sparta Prag Trabzonspor maçı ile ilgili detaylar…

Haberin Devamı

Avrupa futbolunun en önemli ikinci organizasyonu kabul edilen UEFA Avrupa Ligi 3. eleme turunun ilk maçları bugün tamamlanacak. Temsilcimiz Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi 3. eleme turunda Çekya'nın Sparta Prag takımıyla mücadele edecek. Sparta Prag-Trabzonspor karşılaşması bugün TSİ 19.00’da başlayacak. Maçı İspanyol hakem Jose Luis Munuera Montero yönetecek. Müsabaka, Sparta Prag'ın cezası nedeniyle seyircisiz oynanacak. Sparta Prag - Trabzonspor maçı TRT Spor'da yayınlayacak.

Bordo-mavili ekip, 15 Ağustos’ta evinde oynayacağı rövanş karşılaşması öncesi bu maçtan avantajlı skor ile ayrılmayı hedefliyor.

Trabzonspor 3. eleme turundaki rakiplerini elemesi halinde play-off turuna kalacak ve bu turu da geçmesi durumunda Avrupa Ligi'nde gruplarda mücadele edecek. Bu turu geçen takım, play-off'ta Universitatea Craiova (Romanya)-AEK (Yunanistan) eşleşmesinden üstün çıkacak ekiple karşı karşıya gelecek.

Haberin Devamı

TRABZONSPOR MUHTEMEL 11

Uğurcan- Pereira, Hüseyin, Hosseini, Novak- Abdulkadir Parmak- Sosa- Abdülkadir Ömür, Mikel, Nwakaeme- Ekuban

SAKAT: Onazi, Yusuf Sarı, Fıratcan, Abdurrahim

CEZALI: Yok