Cumartesi Postası 'Spermlerimi saydırdım durum iyi'

'Spermlerimi saydırdım durum iyi'

Paylaş
'Spermlerimi saydırdım durum iyi'

Saymadım kaç yıl oldu Kuşum Aydın'la tanışıklığımız. Buluştuk... Zayıflamış gördüm. Diyet ve sporla bir ayda 9 kilo vermiş. Yeni single'ı yoldaymış. Söyleştik, çok eğlendik, 'Kuğu Gölü' balesi bile yaptık

Haberin Devamı

Röportaj: Neslihan YAVUZCAN

neslihan.yavuzcan@posta.com.tr

Nerelerdesin sen?

Hayatım, kampa girdim. Tiroid rahatsızlığından dolayı aşırı kilo almıştım. Estetik operasyonlardan dertli olduğum için mide ameliyatı olmayı düşündüm. Ama çok zararlı olduğunu öğrendim, vazgeçtim. Türkiye’de obez olmayanlara nasıl mide ameliyatı yapıyorlar, doktorlar bildikleri halde zararlarını niye anlatmıyorlar, bilmiyorum. İnsanlar ölüyor, bence bunun suçlusu Türkiye’deki bütün doktorlar.

Hangi tür tiroid var sende?

Haşimato. Metabolizmam yavaş çalışıyor. O yüzden 15-20 kilo almıştım. İlaçla dengeye oturttuk. Sporu dengeli yapıyorum. Maalesef spor yapmak için destek istediğimde de büyük zorluk yaşadım. Herkes spor hocası kardeşim. Kas yapan, affedersin poposunu kaldıran, memesini yükselten spor hocası. Spor hocalarının da kimliğini görmek lazım. Bir Rus hocaya denk geldim, adam beni Nadya Komaneçi gibi ters çevirmeye kalktı. 15 yaşında cimnastikçi miyim ben, deli mi bunlar... Beni ve hastalıklarımı bilmeden, bir şey sormadan spor yaptıracaktı. Salondan nasıl kaçtığımı bilemedim. Ayrıca bu sözde uzmanlar zayıflatmak veya kuvvetlendirmek için tozlar öneriyorlar.

Haberin Devamı

Sana da önerdiler mi?

Tabii ki. O an suratlarına tükürüp gidiyorum.

“Estetik yaptırmam cahillikti”

Doğru spor hocası ile nasıl çalışıyorsun?

20 dakika ile başlayıp en fazla 40 dakika süren yürüyüş... Haftada en az 3 gün. Onun dışındaki hareketleri, belirli bir yaştan sonra sınırlı tutuyorlar. Sakatlanmadan, yavaş yavaş, keyifle sporumu yaptırıyorlar. Yürüyün, yürüyün, dünya bunu söylüyor. Biz hala oturuyor, evlenme programları seyrediyoruz.

Beslenmen nasıl?

2.5 saatte bir... 3 ana, 3 ara öğün... Doktor kontrolünde. Yemeklerim hazır geliyor. 30 günde 9 kilo verdim. Allah nasip ederse 1 Haziran’da istediğim her şeyi yemeye başlayacağım.

Estetikten muzdarip oldun. Orasını burasını yaptırmak isteyenlere ne tavsiye edersin?

Yanağımın iki tarafında da ameliyat izi var. Geçecek ama doldurulması ve iyileşmesi gerekiyor. Allah aşkına girmesinler bu işlere. Geri dönüşü yok. Biz bir cahillik ettik, yaptırdık. Ama bende dolgu alerjisi oldu, onun cezasını çekiyorum. Bunu başka yapıştırdılar bir kere, her fotoğrafımın altına botoksu yazıyorlar. Oysa herkes yaptırıyor. Yorum yapanların parası olsun, iğnelerle uyurlar valla.

Haberin Devamı

‘Evlat edinebilirdim’

Az önce evlilik programlarına değindin. Nasıl buluyorsun o programları?

Teatral oldu. Lütfen bilinçli ve paralı olanlar evlenip çocuk yapsın. Ondan sonra ‘çocuğumu okutamadım’ diye ağlamasınlar. Her gün bu konuyla ilgili telefon alıyorum. İşin içine çocuk girdiğinde paraya bakmıyor, bir şekilde destek oluyorsun. Çocuk deyince bende hayat bitiyor.

Sen çocuk istemiyor musun?

İstedim hayatım, bir kere de evlendim. Olmuyor. Kaderim buymuş. Çocuğum olması artık zor. Çünkü biriyle yaşamak zor, evlilik zor. Hatta bir umut, 2 ay önce durum tehlikeli mi diye kromozom ve spermlerimi saydırttım. Allah’a şükür, durum iyi. Ama yasalar fırsat verse evlat edinirdim. Ben de başka bir şey yapıyorum. 5 çocuk adına hesap açtım. 18-20 yaşına geldiklerinde mesela 50.000 TL, 30’una geldiklerinde 100.000 TL çekecekler. Ne yapacaksın paranı, böyle destek olacaksın.

Haberin Devamı

Aşk için ne dersin?

Benim için aşk; artık evim, annem, köpeklerim, kapımın kilidi demek. Dünyanın en büyük aşkı, evdeki hava ve huzur. “Sonsuza kadar 45 yaş civarıyım”

Sonsuza kadar kaç yaşında kalmak isterdin?

50 yaşındayım, televizyonda “45 civarı” diyorum. Üstüne çıkmaya tahammülüm yok.

Kaç sene daha 45 gider?

Bilmem. Gerçek yaşımı söylemek enerjime aykırı. Sahnede 40 şarkı söyleyen, zıplayan, göbek atan bir adamın bu yaşlardan konuşması bile hata. Sinir içine giriyorsun. Evde temizlik yapılıyor ama her gün kendim de temizlerim. Temizlik püskülüm vardır, her sabah ev köşe bucak püskülleniyor.

Titiz misin?

Modern titizim. Sigara kullanmam ama konuklarım içer. Evime de ayakkabıyla girilir.

‘Ölümden çok tırsıyorum’

Yalnızsın. Ölümden korkuyor musun?

Çok tırsıyorum. Allah çektirmesin.

Pişmanlıkların, keşkelerin var mıdır?

Bin tane. Başıma gelen her şey bir sınav. Yolda yürürken “Cildin ne güzel” derlerdi, günün birinde cildimin bozukluğundan bahsedileceği aklıma gelmezdi. Bu da benim sınavım. Aynaya bakmaya doyamazdım, “Al sana, bak şimdi aynaya” diyor. Hayat böyle. Acısını çekeceksin. Güzelliğini de.

Haberin Devamı

Mesajın ne?

Kendine iyi bakan iyi, kötü bakan kötü yaşar. 1 liranın bile kıymetini bilin. Bilmeyen için hayat çok zor olur.

‘Yılmaz örnek alınmalı’

Yılmaz Morgül’ü nasıl buluyorsun ‘Survivor’da?

Yılmaz için her gün bir-iki tweet’im var. Çok seviyorum. Sosyal medya, insanların ağzının ayarının olmadığı bir ortam. ‘Yılmaz Morgül için yapılan hakaret dolu bir tweet görürsem silerim’ diye yazdım. Esprili bütün sözlere varım. O da oraya Avatar Atakan’a rakip olmaya gitmedi. O, adanın bir rengi. Önemli olan, Yılmaz gibi birinin ‘Survivor’da hâlâ fit ve mücadeleci olması. Örnek alınmalı.