Magazin Spice Girls’ten yıllar sonra gelen özür

Spice Girls’ten yıllar sonra gelen özür

Paylaş
Spice Girls’ten yıllar sonra gelen özür

Geri Horner, 90'ların ünlü İngiliz pop müzik grubu Spice Girls'ten ayrılmasının üzerinden 19 yıl geçtikten sonra, grubun dağılmasına neden olan kararından dolayı üzgün olduğunu söyledi.

90’lı yılların efsane gruplarından Spice Girls ekibinin kızılı Geri Horner yıllar sonra grubun dağılmasıyla ilgili dikkat çekici bir itirafta bulundu!

Horner, Twitter'da paylaştığı mesajında şöyle söyledi: "Üzgünüm… Ama eninde sonunda su aktı, yolunu buldu, annem böyle der!"



Grubun 'Zencefil' lakaplı üyesi Horner ve dört arkadaş, 1994 yılında, İngiltere'de, bir pop müzik grubunun kurulması için yapılan seçmelere katılmış ve elemeleri geçerek Spice Girl'i 1994 kurmuştu.

1994 ve 1998 yılları arasında grup, İngiltere'nin en çok dinlenenler listesine girecek bir çok şarkıya imza atmış ne var ki şöhretinin doruk noktasında Horner gruptan ayrılma kararı aldığını açıklamıştı. Daha sonra neden ayrıldığı sorularına bir şekilde gruptan soğuduğunu söyleyecek olan Halliwel şöyle demişti: "Farklı yönlere evrildik, hepimiz farklı alanlarda bir şeyler başardık."



Öte yandan Horner, Temmuz 2016'da Spice Girls'ün iki eski üyesi Emma Bunton ve Melanie Brown ile bir araya gelerek yeni bir grup kuracaklarını ve grubun adının GEM olacağını açıklamıştı. Geçen kasımda 'Song for Her' adlı ve GEM imzalı bir şarkının internete sızdırılması beklentileri arttırmıştı. Ne var ki ocak ayında Geri Horner'ın ikinci çocuğuna hamile olduğu ve bir müddet geri planda durmak istediği öğrenilmiş, yeni albüm beklentileri boşa çıkmıştı.



Haberin Devamı