Spor 6 yaşındaki Ares Karakoç yeteneğiyle büyülüyor

6 yaşındaki Ares Karakoç yeteneğiyle büyülüyor

Paylaş
6 yaşındaki Ares Karakoç yeteneğiyle büyülüyor

Beşiktaş Futbol Akademisi'nde oynayan 2015 doğumlu Ares Karakoç, yeteneğiyle izleyenleri büyülüyor. 7 yaşına girmek üzere olan Ares ve ailesi, Instagram hesabında sık sık videolar paylaşıyor.

Ares Karakoç 6 yaşında. 29 Mayıs 2015 İstanbul doğumlu. Instagram'da 17 bin takipçiye sahip olan Ares, 11 aylıkken ilk kez futbol topuyla tanıştı. İlk olarak 3.5 yaşında Antalya'daki bir turnavaya katıldı ve Beşiktaş ile yolları kesişti. BJK TV'ye röportaj veren Ares, şu anda kendi yaş grubu olmadığı için U10 Beşiktaş Akademi'de top koşturuyor.

Haberin Devamı
6 yaşındaki Beşiktaşlı Ares Karakoç yeteneğiyle büyülüyor Beşiktaş Futbol Akademisi'nde oynayan 2015 doğumlu Ares Karakoç, yeteneğiyle izleyenleri büyülüyor. 7 yaşına girmek üzere olan Ares ve ailesi, Instagram hesabında sık sık videolar paylaşıyor.


Ares'in Instagram'daki takipçileri arasında esi futbolcular ve yurt dışından scout'lar var. Hatta Burak Yılmaz'ın menejeri ile bir otelde Ares için İngiltere ve Fransa kulüpleriyle görüşmeler yapıldı.
ABD'li eski futbolcu Eddie Johnson ise Ares'i ABD'ye, kendi kulübüne özel olarak davet etti ve 10 Mayıs'ta bu buluşma gerçekleşecek.
Beşiktaş Akademisi'nde futbol hayatını sürdüren Ares, dünyada Mohamed Salah'ı; Türkiye'de ise Sergen Yalçın'ı örnek alıyor.