Spor Ali Koç genç kadına "Kimsin sen?" diye sordu, aldığı yanıt salonu kahkahalara boğdu

Ali Koç genç kadına "Kimsin sen?" diye sordu, aldığı yanıt salonu kahkahalara boğdu

Paylaş
Ali Koç genç kadına "Kimsin sen?" diye sordu, aldığı yanıt salonu kahkahalara boğdu

Fenerbahçe, 6 genç futbolcusu için imza töreni düzenledi. Tören sonrası fotoğraf çekimi için hazırlanılırken Başkan Ali Koç önünden geçen genç kadına, "Kimsin sen?" dedi. "Ferdi" cevabını alan Koç, "Girlfriend?" diyerek Ferdi'nin kız arkadaşı olup olmadığını sordu. Genç kadının Başkan'ı kafasıyla onaylamasından sonra Ali Koç, Ferdi'ye dönerek "Aferin Ferdi" ifadesini kullandı. Yaşanan bu olay sonrası salon kahkahalara boğuldu.

Fenerbahçe, dün düzenlenen törenle 6 genç futbolcusuna yeni sözleşme imzalattı. İmza töreninde genç futbolcular geleceğe umutla bakılan açıklamalar yaparken başkan Ali Koç ile Ferdi Kadıoğlu'nun sevgilisi arasındaki diyalog herkesi güldürdü.

Haberin Devamı

'AFERİN FERDİ'

İmza töreninin ardından ailelerin katılımıyla hatıra fotoğrafları çektirildikten sonra Ali Koç, önünden geçen genç kıza 'Sen kimsin?' dedi. Ferdi Kadıoğlu'nun sevgilisi Sera Vrij, 'Ferdi' cevabını verince Ali Koç 'Girlfriend?' diye sordu. Evet yanıtını alan Koç, Ferdi'ye dönerek 'Aferin Ferdi' dedi. Koç'un bu sözü sonrası başta Arda Güler olmak üzere imza törenindeki futbolcular kahkahaya boğuldu.

FERDİ KADIOĞLU'NDAN MİLLİ TAKIM AÇIKLAMASI

İmza töreni sırasında açıklamalar yapan Ferdi Kadıoğlu; "4 yıl önce buraya küçük bir çocuk olarak geldim. 64 kiloydum, sakalık yoktu. Şimdi ise 9 kilo kas kazandım ve sakalım var. Savaşmaya hazırım. Burada kupalar kazanmak istiyorum ve bunun için her şeyimi vereceğim. Şu anda sakatlığım devam ediyor. Milli takıma gidebilir miyim, bilmiyorum. Göreceğiz. Umarım en kısa sürede tekrardan fit durumda olurum. Bu konu hakkında bir şey söyleyemem." dedi.

Haberin Devamı