Spor Arda Güler'e Avrupa devi talip oldu, Fenerbahçe 30 milyon euro istedi

Arda Güler'e Avrupa devi talip oldu, Fenerbahçe 30 milyon euro istedi

Paylaş
Arda Güler'e Avrupa devi talip oldu, Fenerbahçe 30 milyon euro istedi

Fenerbahçe'nin parlayan yıldızı Arda Güler, Süper Lig'de sergilediği müthiş performansla taraftarların gönlünde taht kurdu. Avrupa devinin, ünlü kulüplerin radarına giren 17 yaşındaki oyuncu için sarı-lacivertli kulüple temasa geçtiği ileri sürüldü. İşte detaylar...

Süper Lig'de son haftalarda fırtına gibi esen Fenerbahçe'nin bu sezon en büyük kazancı Arda Güler oldu. 17 yaşındaki futbolcu performansıyla adından söz ettirirken, tribünlerin gönlünde taht kurdu. Sarı-lacivertli takım, bu sezon genç yıldızın forma giydiği hiçbir Süper Lig maçında puan kaybetmedi.

Haberin Devamı

3 GOL, 3 ASİSTLİK PERFORMANS

Sarı-lacivertli takım genç oyuncunun süre aldığı 12 maçın tamamını kazanırken, Arda da 284 dakikada 3 gol, 3 asistle 6 gole katkı sundu. Genç yetenek UEFA Konferans Ligi'nde de 2 gol pası verdi.

DÜNYA DEVLERİ PEŞİNDE

Fenerbahçe'nin 3 yıllık sözleşme yenilediği Arda Güler, dünya devlerini peşine taktı. Star Gazetesi'nin haberine göre; Avrupa'nın köklü kulübünün sarı-lacivertlilere teklifte bulunduğu ileri sürüldü.

Bu kulüp Bundesliga ekibi Borussia Dortmund... Fenerbahçe'de Başkan Ali Koç'un potansiyeline çok güvendiği Arda Güler için Borussia Dortmund'dan 30 milyon euro bonservis bedeli istendiği iddia edildi. Almanya'nın dev ekibinin ise bu talebe vereceği karşılık merakla bekleniyor.

Haberin Devamı