SporAslan ezip geçiyor

Aslan ezip geçiyor

Aslan ezip geçiyor

Galatasaray üst üste 4. şampiyonluğuna yürürken, hücumda 5 kategoride birden zirveye çıktı.

Sarı-kırmızılılar, Süper Lig’de egemenliğini devam ettirmeye sadece 4 maç uzaklıkta. Kalan 4 haftaya Fenerbahçe’den 4, Trabzonspor’dan 6 puan önde giren Cim Bom bu sezon da şampiyonluk için heyecanlı. Aslan’ın bir kez daha zirveye bu kadar yakın olmasında hücum gücü öne çıkıyor. Sarı-kırmızılılar 5 farklı kategoride Süper Lig’in en iyisi durumunda. Galatasaray şampiyonlukta yarıştığı rakiplerini en çok gol atma, en fazla gol pozisyonu üretme, rakip ceza sahası içinde en fazla topla buluşma, en fala isabetli orta yapma ve en fazla net gol pozisyonuna girme istatistiklerinde solladı. Bu farkıyla da şampiyonluk kupasını kaldırmak için haftaları geri sayıyor

Haberin Devamı

OSİMHEN YARIN KADRODA

Cim Bom, ligde oynayacağı Fenerbahçe derbisi öncesinde yarın kupada Gençlerbirliği’ni konuk edecek. Sarı-kırmızılılarda teknik direktör Okan Buruk’un bu maça rotasyonlu bir kadro ile çıkması bekleniyor. Kalede Günay, stoperde Singo, sağ bekte Boey, ön liberoda Lemina, orta sahada İlkay, kanatta Lang gibi isimler 11’e dahil olacak. Buruk’un forvette kimi başlatacağı ise merak konusu. Ancak Osimhen’i derbi öncesinde kısa süre de olsa sahada görmek istiyor. Okan Buruk, maçın sonlarında golcüsünün son durumunu görmek istiyor.

LANG OLMAZSA ROWE

Galatasaray bir yandan şampiyonluk ve Türkiye Kupası yarışını sürdürürken diğer taraftan transfer düğmesine de bastı. Sarı-kırmızılılar transfer teklifi gelme ihtimali yüksek olan Barış Alper Yılmaz ve kiralık Noa Lang’ın durumlarını hesap ederek önceliği kanat rotasyonuna verdi. Hedefte Bologna forması giyen Jonathan Rowe var. Teknik direktör Okan Buruk’un ilk tercihi kiralık oynayan Noa Lang’ın bonservisinin alınması. Ancak Napoli 30 milyon euroda diretirse Cim Bom rotasını piyasa değeri 20 milyon euro olan 22 yaşındaki İngiliz yıldıza kıracak.

Haberin Devamı

JAKOBS VİTES ARTIRDI

Cim Bom’un sol beki Ismail Jakobs vites artırdı. Senegalli oyuncu, Kocaelispor maçında 11.082 metre ile takımın en çok koşan ismiydi. Gençlerbirliği karşısında da 11.145 metre ile zirveyi kimselere bırakmadı. Teknik direktör Okan Buruk da onun performansından çok memnun.

ATEŞ BAŞINDA KEYİF YAPTILAR

Cim Bom haftayı Gençlerbirliği galibiyetiyle kapatırken oyuncular da keyifli bir pazar geçirdi. Mauro Icardi ve Lucas Torreira arkadaşlarıyla ateş başında sohbet etti.