SporAslan gözünü kararttı

Aslan gözünü kararttı

Aslan gözünü kararttı

Süper Kupa yenilgisi sonrası karışan Cim Bom’da yönetim çatlak sesleri flaş transferlerle kesmeyi düşünüyor. Inter’den Frattesi ve Hakan, Napoli’den Lang, PSG’den Fabian Ruiz ve Manchester City’den Marmoush ile görüşmeler başladı.

Cim Bom ara transfer döneminde acele etmiyordu. Ana plan 28 Ocak sonrasında Şampiyonlar Ligi dışında kalan takımlardan oyuncu almaktı. Ancak Fenerbahçe’ye karşı alınan Süper Kupa yenilgisi camiadaki transfer sabırsızlığını artırdı. Kulübenin yetersiz kalması eleştirilirken yönetim de apar topar bir araya geldi. Başkan Dursun Özbek, teknik direktör Okan Buruk ve Sportif A.Ş. Başkanvekili Abdullah Kavukçu buluşarak transfer toplantısı gerçekleştirdi. Özbek, “Ne gerekiyorsa hemen alalım. Eksiklerimizi kapatıp ikinci yarıya başlayalım” talimatını verdi. Kavukçu dün soluğu Milano’da aldı.

Haberin Devamı

İLK HEDEF FRATTESİ

Galatasaray’da Sportif A.Ş. Başkanvekili Abdullah Kavukçu, Milano’da Inter kulübü ile masaya oturacak. Son dönemde büyük transferleri çözen isim olan Gardi ile de buzları eriten Kavukçu burada Davide Frattesi ve Hakan Çalhanoğlu transferleri için görüşmeler yapacak. Sarı-kırmızılıların önceliği Frattesi. 26 yaşındaki orta saha için İtalyan ekibine zorunlu satın alma opsiyonu ile birlikte 35 milyon euroluk bir teklif sunulacak. Aynı zamanda sezon başında çok istenen Hakan Çalhanoğlu için de bir yoklama gerçekleşecek.

LANG “TAMAM” DEDİ

Cim Bom’un İtalya çıkarmasında önemli hedeflerinden biri de Noa Lang… 3 hafta önce gündeme gelen ancak ikna edilemeyen Hollandalı oyuncu bu defa sarı-kırmızılılara gelmeyi kabul etti. Wesley Sneijder’in de ikna aşamasında yardım etmesiyle oyuncu tarafı tamam oldu. Ancak Napoli ile henüz bir anlaşma sağlanamadı. Galatasaray zorunlu satın alma olmadan 26 yaşındaki kanat oyuncusunu istiyor. Napoli cephesi ise 25 milyon euroyu içeren bu maddede ısrarcı. Osimhen transferindeki gibi kıran kırana pazarlıklar yapılacak.

Haberin Devamı

MARMOUSH DA ÖNERİLDİ

Menajer George Gardi, sarı-kırmızılı yönetime Manchester City’den Omar Marmoush’u da getirebileceğini söyledi. Teknik direktör Okan Buruk’un onayı alındı. Sarı-kırmızılı idareciler, Gardi’ye Mısırlı yıldız için de yetki verdi. Gardi, bu dönemde Manchester City’nin forvetiyle de temas kuracak. Ancak 26 yaşındaki yıldız, City’den tamamen kopmayı düşünmüyor. Bu sebeple kendisini isteyen Tottenham, Aston Villa gibi takımlara söylediğini Aslan’a da aktaracak. Sadece 6 aylık kiralanmaya tamam diyor.

GARDİ PSG İLE GÖRÜŞECEK

Sarı-kırmızılıların İtalya seferinde Milano üs olacak. Buradan Fransa’ya da geçilecek. Özellikle menajer Gardi, PSG’den Fabian Ruiz için Fransız temsilcileriyle bir araya gelecek. Oyuncu cephesinin aklındaki soru işaretleri de giderilmeye çalışılacak. Abdullah Kavukçu, Gardi’den olumlu sinyaller gelmesi halinde Fransa’ya gidecek ve kulüp adına resmi görüşmeleri sürdürecek. Bu arada PSG daha yüksek bir bonservis için dün bir hamle yaptı. Oyuncusuna 2027’de bitecek kontratını 2 yıl uzatma teklifini sundu. Ruiz’in bonservisi 30 milyon euro.

Haberin Devamı

Hakan Çalhanoğlu 31 yaşında, ön libero dışında merkez orta saha ve 10 numarada görev yapıyor.

Fabian Ruiz 29 yaşında. Merkez orta saha dışında ön libero ve 10 numarada da görev yapıyor.

Frattesi, 26 yaşında, merkez orta saha. 10 numara da oynuyor.

Noa Lang 26 yaşında, sol kanat. Hollandalı oyuncu sağ kanat ve forvet arkası da oynuyor.

Omar Marmoush 26 yaşında. Mısırlı oyuncu forvet dışında sol kanat ve forvet arkasında oynuyor.