Spor Barcelona Anadolu Efes maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Barcelona Anadolu Efes maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Paylaş
Barcelona Anadolu Efes maçı saat kaçta, hangi kanalda?

THY Avrupa Ligi play-of çeyrek final serisinde temsilcimiz Anadolu Efes, Barcolana'ya konuk oluyor. Serilerde 2-1 üstünlüğü bulunan Lacivert-Beyazlı ekibimiz eğer Barcelona'yı yenerse Final-Four'da Fenerbahçe'nin rakibi olacak. Peki, Barcelona Anadolu Efes maçı saat kaçta, hangi kanalda?

THY EuroLeague'de son olarak Barcelona'yı 102-68 mağlup eden Anadolu Efes, bir kez daha deplasmanda İspanyol ekibinin konuğu oluyor. Temsizcimi bu maçı aldığı takdirde seriyi 3-1'e getirecek ve Final-Four'un yolunu tutacak. Lacivert-Beyazlı ekibimiz sahadan galip ayrılırsa Fenerbahçe ile karşılaşacak.

Haberin Devamı

Barcelona ise kendi sahası ve seyircisi önünde Anadolu Efes'e boyun eğmek istemiyor ve 5. mücadelesine çıkmak istiyor.

Mücadeleyi kaçırmak istemeyen taraflı tarafsız yüz binlerce seyirci "Barcelona Anadolu Efes maçı saat kaçta, hangi kanalda?" sorusuna cevap arıyor.

BARCELONA ANADOLU EFES MAÇI NE ZAMAN?

Barcelona Anadolu Efes maçı bu akşam saat 22.00'de Barselona kentindeki Palau Blaugrana Spor Salonu'nda oynanacak. Karşılaşma beIN SPORTS 3 kanalından canlı yayınlanacak.

18. RANDEVU

Anadolu Efes ile Barcelona, EuroLeague'de bugüne kadar 17 kez karşı karşıya geldi. Söz konusu müsabakalarda Efes 10 kez parkeden galip ayrılırken, Barca ise rakibini 7 kez mağlup etme başarısı gösterdi. İki takım bu sezon ise 5 kez karşılaştı. Bu karşılaşmalarda lacivert-beyazlıların 3-2 üstünlüğü bulunuyor.

Haberin Devamı