Basketbol Cedi Osman Twitter ve Instagram hesaplarını kapattı
Paylaş
Cedi Osman Twitter ve Instagram hesaplarını kapattı

Basketbol Milli Takımı'nın yıldızı Cedi Osman, sosyal medya hesaplarını kapattı. Ağır Yunanistan yenilgisi sonrası bu kararı alan Cedi, maç sonunda da 'Hakkınızı helal edin' demişti.

Türkiye'nin yarı finaldeki rakibi Yunanistan Kostas Sloukas ve Nick Calathes dışında hiçbir yıldız oyuncusunun bulunmadığı kadroyla A Milli Takımı devirince sosyal medyada tepki oluştu. Başta Cedi Osman, Ersan İlyasova ve Furkan Korkmaz gibi NBA'den gelen yıldızlarımıza rağmen alınan bu farklı yenilgi sert eleştirilere yol açtı.

Haberin Devamı

Tepkiler üzerine Cedi Osman da Twitter ve Instagram hesaplarını kapattı. Oyuncuların gelen tepkiler üzerine bu davranışa başvurduğu tahmin ediliyor.

Cleveland Cavaliers forması giyen yıldız oyuncu Yunanistan maçını sadece 4 sayı ile tamamlayarak büyük hayal kırıklığı yaratmıştı.

Cedi Osman karşılaşma sonrası yaptığı açıklamalarda "Olimpiyat en büyük hayalimizdi, çok istedik, çok inandık, çok çalıştık… Ama olmadı. Gece yarıları kalkıp bizi ekran başında desteklediniz; hedefimiz sizlere o mutluluğu yaşatmaktı, yapamadık. Başarıda nasıl mutluluktan payımıza düşeni alıyorsak, başarısızlıkta da sorumluluğu almak gerektiğine inanırım hep. Kendi adıma size bu mutluluğu yaşatamadığımız için özür dilerim, hakkınızı helal edin" dedi.

Haberin Devamı