Spor Beşiktaş'ın Kayseri kafilesi belli oldu! 7 eksik

Beşiktaş'ın Kayseri kafilesi belli oldu! 7 eksik

Paylaş
Beşiktaş'ın Kayseri kafilesi belli oldu! 7 eksik

Süper Lig'de yarın Kayserispor'la karşı karşıya gelecek Beşiktaş'ın Kayserispor kafilesi belli oldu. Sakatlıkları bulunan Umut Meraş, Mert Günok, Can Bozdoğan ve Vida'nın yanı sıra kart cezalısı Josef kadroda yer almadı. Gökhan Töre ve Mehmet Topal da Kayseri kafilesine dahil edilmedi.

Spor Toto Süper Lig'de yarın Kayserispor'la karşı karşıya gelecek Beşiktaş'ın Kayserispor kafilesi belli oldu. Sakatlıkları bulunan Umut Meraş, Mert Günok, Can Bozdoğan ve Vida'nın yanı sıra kart cezalısı Josef kadroda yer almadı. Gökhan Töre ve Mehmet Topal da Kayseri kafilesine dahil edilmedi.

Haberin Devamı

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig’de Kayserispor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını bu sabah yaptığı antrenmanla tamamladı.
Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'nde basına kapalı olarak yapılan idman, yaklaşık bir saat sürdü. Futbolcular Can Bozdoğan ile Josef de Souza, takımdan ayrı çalıştı.

Teknik Direktör Valerien Ismael’in yönetiminde yapılan antrenman kondisyon ve taktik çalışması olarak gerçekleşti. Isınma koşuları, istasyon koşuları ve stretching çalışmasıyla başlayan idman, taktik çalışması ile sona erdi.

Siyah-beyazlılar, deplasmandaki Kayserispor maçı için bugün saat 17.00’de Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan özel bir uçakla Kayseri’ye giderek kampa girecek.