Bırakın gideyim

Beşiktaş, Nübel için Bayern Münih’e 6 milyon euro önerdi. 29 yaşındaki eldiven yönetime “Kabul edin ve imzayı atayım” dedi.
Siyah-beyazlılar yeni sezon öncesinde transfer çalışmalarını sürdürüyor. Kartal’ın transfer öncelikleri arasında kaleci bölgesi yer alıyor. Gündemde uzun süredir Alexander Nübel var. Beşiktaş 29 yaşındaki eldiven için Bayern Münih’in inadını henüz kıramadı.
Kartal bonservis için rakamı 6 milyon euro seviyelerine kadar çıkarttı. Ancak Alman devi 10 milyon euro talep ediyor. Nübel de devreye girdi. Kartal’dan iyi bir teklif alan Alman kaleci, Bayern Münih yönetimiyle görüşerek “Bonservisimi verin ve gidip imzamı atayım” dedi. Kıran kırana pazarlıklar sürüyor.
VLAHOVİC’TEN VAZGEÇMİYOR
Siyah-beyazlı takımın teknik direktörü Vincenzo Italiano yönetimle yaptığı görüşmede forvet konusunun önemli olduğunu aktardı. Italiano “Burada en doğru ismi bulmalıyız. Diğer mevkilerde farklı çözümlerle ilerleyebiliriz ancak forvette nokta atışı hamle yapmalıyız. Bu yüzden Vlahovic’i mümkün olduğunca bekleyelim. Onu alırsak birçok sorunumuz kendiliğinden çözülecek” dedi.
Küba Ulusal Elektrik Sistemi devre dışı kaldı! Ülke karanlığa gömüldü
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan bugün Ukrayna'yı ziyaret edecek
İtalya'da Giorgia Meloni'yi üzen sonuç: 1 oyla kaybetti
Körfez'de can pazarı! İran açıkladı: ABD saldırılarında 30'dan fazla sivil öldü
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan'dan 15 Temmuz mesajı







