SporCarlos Göztepe maçında sahada

Carlos Göztepe maçında sahada

Paylaş
Carlos Göztepe maçında sahada

Fenerbahçe ara transferde ilk imzayı Diego Carlos’a attıracak. Mourinho artık defansta 3’lü sisteme geçtiği için özellikle istediği 31 yaşındaki Brezilyalı stoper, 26 Ocak’ta Kadıköy’de oynanacak Göztepe maçında sahada olacak.

Becao ve Oosterwolde’nin sakatlanması, Samet’in güven vermemesiyle stoper arayan Fenerbahçe, Aston Villa’nın Brezilyalı oyuncusu Diego Carlos’u bitirmişti. Bugün-yarın imza atması beklenen 31 yaşındaki oyuncuyu 3’lü defans için Jose Mourinho ısrarla istemişti. Aston Villa’da 10 Premier Lig maçının 8’inde ilk 11’de çıkan, Şampiyonlar Ligi’nde 6 maçta görev yapan Carlos’un hazır olarak Türkiye’ye gelmesi de en büyük artısı. Son Adana Demirspor maçına 3’lü defansa uygun olmayan Mert Müldür ve Levent gibi oyuncularla çıkan Mourinho’nun Carlos’u 26 Ocak’ta Kadıköy’de oynanacak Göztepe maçında sahaya sürmesi bekleniyor.

Haberin Devamı

AYAĞI İYİ, AGRESİF

Diego Carlos, Sevilla ile 2019-2020 sezonunda Avrupa Ligi şampiyonluğu yaşamıştı. Carlos finalde Inter’e attığı golle skoru 3-2 yapmış ve kupanın kazanılmasında rol oynamıştı. Aynı maçta Nesyri de 85’te oyuna dahil olmuştu. Ayağı düzgün, uzun top atma yeteneği ve agresif-sert yapısıyla tanınan Carlos, kolay kolay da adamını kaçırmamasıyla tanınıyor. En büyük handikapı ise adamını kaçırdığında penaltı yaptırma olasılığının yüksek olması. Fenerbahçe, daha önce Sevilla, Nantes ve Estoril forması da giyen Carlos için Aston Villa’ya 4 yıla yayılacak taksitler halinde 11 milyon euro ödeyecek.

CENGİZ İÇİN TORİNO ISRARLI

Teknik direktör Jose Mourinho’nun verdiği şansları değerlendiremeyen Cengiz Ünder’e İtalyan ekibi Torino talip oldu. Torino, Cengiz’in yarım sezon için aldığı paranın tamamını ödemeyi teklif etti. Sezon sonunda ise zorunlu olmamakla birlikte satın alma opsiyonu olarak da 10 milyon euronun sözleşmeye yazılması planlanıyor.

Haberin Devamı

MOURİNHO CEZALI

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho, Adana Demirspor maçında hakeme itirazdan sarı kart görmüştü. Portekizli teknik adam cezalı duruma düştüğü için Göztepe maçında tribünde yer alacak.