Diego resmen açıklandı

Stoper arayışındaki Kanarya, Aston Villa’nın Brezilyalı yıldızını renklerine bağladı. Resmi açıklama yapılırken, 31 yaşındaki oyuncu da İstanbul’a geldi.
Gazete haberi
Ara transfer dönemi öncesinde Jose Mourinho, Becao ve Oosterwolde’nin sezonu kapattığını belirterek bu bölgeye 2 takviye istemişti. İlki geldi. Kanarya, Aston Villa’dan Diego Carlos’u kadrosuna kattı. Kulüpten yapılan açıklamada “Kulübümüz, Aston Villa forması giyen Diego Carlos’un transferi için kulübü ve kendisi ile prensip anlaşmasına varmıştır. Brezilyalı oyuncu sağlık kontrolleri ve transfer görüşmelerini ilerletmek için İstanbul’a davet edilmiştir.” denildi. 31 yaşındaki savunma oyuncusu dün geç saatlerde İstanbul’a geldi. Bugünkü sağlık kontrollerinin ardından resmi imzayı atacak.
MOURİNHO İKNA ETTİ
Diego Carlos, Fenerbahçe tercihinde Jose Mourinho’nun büyük rol oynadığını belirtti. Tecrübeli stoper, “Fenerbahçe’nin projesi beni etkiledi. Jose Mourinho ile görüştükten sonra da kafamda soru işareti kalmadı” dedi. 3’lü sisteme uygunluğu yanında geriden oyun kurması, uzun top atması, hava hakimiyeti ve mücadeleci yapısıyla Fenerbahçe’nin tam ihtiyacı olan 31 yaşındaki oyuncu için Aston Villa’ya 4 y ılda taksitler halinde 11 milyon euro ödenecek.
Diego Carlos
YAŞ, BOY: 31, 1.85 metre
ÜLKESİ: Brezilya
MEVKİİ: Stoper
OYNADIĞI TAKIMLAR: Madureira, Estoril, Porto B, Nantes, Sevilla, Aston Villa
PİYASA DEĞERİ: 15 milyon euro
SIRA GELDİ PAVLOVİC’E
Teknik direktör Jose Mourinho 3’lü sistem oynatacağı için iki stoper alınmasına öncelik vermişti. Diego Carlos ile ilk hedefe ulaşıldı. Şimdi ikinci hedef sol ayaklı bir stoper. Bunun için 20 milyon euroluk bir bütçe ayrıldı. Listenin başında ise Milan’dan Strahinja Pavlovic var. 23 yaşındaki Sırp stoperin piyasa değeri 17 milyon euro. İtalyan ekibi, Pavlovic’i geçen temmuzda 18 milyon euro ödeyip Salzburg’tan almıştı. Pavlovic’i, Dusan Tadic ikna etti. Milan ile görüşmeler sürüyor. Chelsea B takımından Renato Veiga da listede.
LYON MAÇINA 4’LÜ SİSTEM
Hatay, Konya, Kasımpaşa ve Adana Demirspor maçlarına 3-4-1-2 dizilimiyle çıkan Fenerbahçe, Lyon’a karşı sistemi değiştiriyor. Teknik direktör Mou, 4-2-3-1 sistemine dönüyor. Kostic, Levent ve Oğuz Aydın’ın UEFA listesinde olmaması, Mert Müldür’ün cezası da 4’lü sistemi mecbur kılıyor. Tek forvet olarak Nesyri sahya çıkacak.
İSMAİL YÜKSEK TAKIMLA ÇALIŞTI
Sağ arka adalesinde kısmi yırtık nedeniyle tedavisi devam eden İsmail Yüksek takımla çalışmalara başladı. Sakat, cezalı ve UEFA listesine yazılmayanların çokluğu nedeniyle İsmail’in Lyon maçında kadroda olması bekleniyor. İsmail çok önemli bir zorunluluk olmaması halinde şans bulmayacak.
Macron, Ahmed Şara ile telefonda görüştü: Fransa'ya davet etti
Trump: İsrail Gazze'yi ABD'ye devredecek
Beynin içinde 1 kaşık dolusu birikiyor! Yediğimiz yemeklerden ve havadan geçiyor, hücreleri tek tek işgal ediyor!
Uzaylılar bizi ne kadar uzaktan fark edebilir? (Uzayda izimizi çoktan bıraktık)
Enflasyon modası