Diğer Sporlar Bakan Kasapoğlu: Spor aşkı engel tanımaz
Paylaş
Bakan Kasapoğlu: Spor aşkı engel tanımaz

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu'nun katılımıyla "Spor Aşkı Engel Tanımaz!" programlarının sonuncusu dün İstanbul'da yapıldı, 27 bin 259 adet spor malzemesi gönderilmesi projesi tamamlandı.

81 ilde bulunan ve Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı bulunan 500 özel eğitim okuluna, "Spor Aşkı Engel Tanımaz!" sloganıyla 27 bin 259 adet spor malzemesi gönderilmesi programlarının sonuncusu dün İstanbul'da yapıldı.

Haberin Devamı
Bakan Kasapoğlu: Yüz binlerce öğrencimiz spor ekipmanlarına kavuştu Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu'nun katılımıyla "Spor Aşkı Engel Tanımaz!" programlarının sonuncusu dün İstanbul'da yapıldı, 27 bin 259 adet spor malzemesi gönderilmesi projesi tamamlandı.

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, 'Spor Aşkı Engel Tanımaz Projesi' kapsamında karşılama ve malzeme dağıtım programına katıldı. İstanbul'da Bahçelievler'de Şehit Mustafa Özel Spor Kompleksi'nde gerçekleştirilen programda Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu bir konuşma yaptı.

500 özel okulun bu çalışmadan faydalanacağına dikkat çeken Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, "12 mayısta, Cumhurbaşkanımız ilk tırları Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nden uğurlamıştı. Bugün itibarıyla tüm malzemelerimiz noktalara ulaştı. 80 ilimizde Milli Eğitim Bakanlığımıza bağlı özel eğitim kurumuna spor ekipmanlarımızın dağıtımını tamamladık. TIR'lar, 1 ay boyunca yaklaşık 47 bin kilometre yol yaptı. Türkiye genelinde yüz binlerce öğrencimiz spor ekipmanlarına kavuştu. Kalan son ilimiz olan İstanbul da yüzde 70 yerlilikle üretilen, 20'ye yakın sportif branşa hizmet eden spor malzemelerine kavuşuyor. İstanbul içinde 44 özel eğitim kurumumuza dağıtımların tamamlanmasıyla, 500 özel eğitim okulu bu çalışmadan faydalanmış olacak" diye konuştu.

Haberin Devamı

HEDİYE SUNULDU

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu'na Şehit Mustafa Özel Spor Kompleksi girişinde kurulan kermeste karakalem portresi hediye edildi. Hediyeden dolayı teşekkür eden Bakan Kasapoğlu, hatıra fotoğrafı çekildi.

'BİZ BU EMEĞİ BOŞA ÇIKARMADIK'

Para milli atlet Zübeyde Süpürgeci, Tokyo'da ülkemizi temsil ettiğini ve Avrupa şampiyonu olduğunu ifade ederek, "Spor aşkı engel değil. Spor Bakanımızın bize bir çok desteği oldu, sandalyeler aldı. O sandalyelerle uluslararası bütün yarışmalarda yer alarak madalyalar kazandık. Biz bu emeği boşa çıkarmadık" dedi.