Spor Emre Belözoğlu fırsatı kaçırmadı! İstanbul'a geldi, anlaşma tamam

Emre Belözoğlu fırsatı kaçırmadı! İstanbul'a geldi, anlaşma tamam

Paylaş
Emre Belözoğlu fırsatı kaçırmadı! İstanbul'a geldi, anlaşma tamam

Rusya-Ukrayna savaşı dolayısıyla FIFA'nın Rusya'da oynayan futbolculara transfer hakkı tanıması Başakşehir'e yaradı. Emre Belözoğlu'nun çalıştırdığı Turuncu-Lacivertliler, son olarak Zenit forması giyen savunmacı Yaroslav Rakitskiy transferi için harekete geçti.

FIFA'nın Rusya ile Ukrayna arasındaki savaş nedeniyle zor durumda kalan futbolculara transfer izni tanımasıyla Türkiye'deki takımlar için de takviye fırsatı doğmuştu. Bu doğrultuda ilk resmi adım Başakşehir'den geldi.

Haberin Devamı

YAROSLAV RAKİTSKİY TRANSFERİNDE BÜYÜK AŞAMA KAYDEDİLDİ

Fanatik'in haberine göre; özellikle savunma bölgesinde problem yaşayan Süper Lig 'in iddialı ekiplerinden Başakşehir, son olarak Zenit forması giyen Yaroslav Rakitskiy transferinde büyük aşama kaydetti.

İSTANBUL'A GELDİ

Turuncu-Lacivertliler, Zenit'ten ayrılan Ukraynalı futbolcu Yaroslav Rakitskiy'yi transfer görüşmesi yapmak için İstanbul'a getirdi.Savunmada görev yapan 32 yaşındaki futbolcuyla yapılacak görüşmeler sonrası transferin kısa sürede netleşmesi bekleniyor. Şu an İstanbul'da olan oyuncuyla anlaşma sağlanmasına kesin gözle bakılıyor.

TÜRKİYE'DE OYNAMAYA SICAK BAKIYOR

Kariyeri boyunca Shakhtar ve Zenit dışında başka bir takımın formasını giymeyen tecrübeli defans oyuncusunun da futbol hayatına Türkiye'de devam etmeye son derece sıcak baktığı ifade edildi.

Haberin Devamı

PİYASA DEĞERİ 6 MİLYON

Piyasa değeri 6 milyon Euro olan tecrübeli oyuncu bu sezon Zenit formasıyla 23 maça çıkarken, 2 gol ve 6 asistlik bir performans sergiledi. Ukrayna Milli Takım formasını da 54 kez terleten Yaroslav Rakitskiy bu karşılaşmalarda 4 kez fileleri havalandırdı.