Spor Emre Mor sürprizi! 5 yıl sonra geri dönüyor

Emre Mor sürprizi! 5 yıl sonra geri dönüyor

Paylaş
Emre Mor sürprizi! 5 yıl sonra geri dönüyor

Emre Mor, son dönemde sergilediği başarılı performansla büyük beğeni topladı. Fatih Karagümrük'te teknik direktör Volkan Demirel'in de vazgeçilmezi olan Emre Mor, için sürpriz bir gelişme yaşandı.

Danimarka'nın FC Nordsjælland takımında yıldızını parlatan ve 10 milyon Euro karşılığında henüz 19 yaşında Borussia Dortmund'a transfer olan Emre Mor kariyer merdivenlerden aynı hızla geri düştü. EURO 2016'da kendini A Milli Takım'da bulan ve turnuvada iz bırakan isimlerden olan Emre Mor, Borussia Dortmund'da kadroya girmekte zorlandı ve 13 milyon Euro'ya İspanya La Liga ekiplerinden Celta Vigo'ya transfer oldu.

Haberin Devamı

FATİH KARAGÜMRÜK'TE KENDİNİ BULDU

Kariyeri boyunca disiplinsiz tavırları ve istikrar problemi yaşayan Emre Mor, Celta Vigo'dan kiralık olarak Galatasaray'a; ardından Olympiakos'a transfer oldu fakat bir türlü futbolunu geliştiremedi. Bu sezon başında Celta Vigo'dan kiralık olarak Fatih Karagümrük'e transfer olan 24 yaşındaki futbolcu performansıyla eski günlerine geri dönüş sinyali verdi. Fatih Karagümrük ile 21 maça çıkan Emre Mor 2 gol atarken 2 asist yaptı.

MİLLİ TAKIMA GERİ DÖNEBİLİR

Milliyet'ten Senad Ok'un haberine göre; Fatih Karagümrük formasıyla oyununu geliştiren ve sahada daha olgun bir futbol sergileyen Emre Mor, A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz'un da dikkatini çekti. Alman teknik adamın Emre Mor'u beğendiği ve aday kadroya çağırabileceği öğrenildi. Kuntz'un Emre Mor için verdiği raporda 24 yaşındaki futbolcunun oyunu artık tek yönlü değil çift yönlü oynadığını ve bu anlamda kendini geliştirdiği belirtildi.

Haberin Devamı

Emre Mor'un herhangi bir sakatlık sorunu yaşamaması durumunda A Milli Takım'ın aday kadrosuna davet edilebileceği öğrenildi. Stefan Kuntz'un Emre Mor ile birlikte Ferdi Kadıoğlu'nu da aday kadroya çağırmak istediği fakat yıldız futbolcunun yaşadığı sakatlık yüzünden bunun gerçekleşemeyeceği öğrenildi.

Emre Mor, A Milli Takım formasıyla son olarak 9 Ekim 2017 tarihinde Finlandiya karşısında forma giymişti. Emre Mor 15 kez giydiği A Milli Takım formasıyla 1 gol kaydetti.