Spor Fenerbahçe'de son dakika! Ersun Yanal Fenerbahçeli 2 isme teklif yaptı

Fenerbahçe'de son dakika! Ersun Yanal Fenerbahçeli 2 isme teklif yaptı

Paylaş
Fenerbahçe'de son dakika! Ersun Yanal Fenerbahçeli 2 isme teklif yaptı

Fenerbahçe'de eski teknik direktör Ersun Yanal, yeni sezon öncesi Fenerbahçeli 2 yıldız için yönetime resmi teklif yaptı. İşte Fenerbahçe'de transferde son dakika gelişmeleri...

Fenerbahçe'de son dakika! Sarı lacivertlilerde eski teknik direktör Ersun Yanal, yeni sezon öncesi Fenerbahçeli 2 yıldız için yönetime resmi teklif yaptı.

Haberin Devamı

Fenerbahçe'de transferde son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Yeni sezona bomba Portekizli teknik direktör Vitor Pereira başlayan sarı lacivertlilerde hazırlık maçları ile çalışmalarını sürdürüyor. Fenerbahçe'de ayrılacak isimlerin de karar verileceği maçlarda Antalyaspor teknik direktörü Ersun Yanal'dan sürpriz bir teklif geldi.

Fenerbahçe Vitor Pereira yönetiminde son olarak Süper Lig temsilcisi Kasımpaşa ile hazırlık maçında karşı karşıya geldi. Sarı lacivertliler üstün bir oyunla rakibi Kasımpaşa'yı 4-1 gibi net bir skorla sahadan galip ayrıldı.

Sarı lacivertli takımda Vitor Pereira'nın yönetime verdiği rapor doğrultusunda yıldız bir golcü transferi yapacak olan Fenerbahçe yönetimi transfer çalışmaları devam ediyor. Sarı lacivertlilere gelecek isimlerin yanı sıra ayrılacak isimler de ortaya çıktı.

Haberin Devamı

ERSUN YANAL SÜRPRİZİ

Geçtiğimiz sezon Süper Lig ekibi Antalyaspor ile anlaşma sağlayan eski Fenerbahçe teknik direktör Ersun Yanal ara transfer döneminde yasak nedeniyle takıma oyuncu transfer edememişti. Yaz transfer döneminde transfer çalışmalarına başlayan Yanal eski takımı Fenerbahçe'ye yöneldi.

RESMİ TEKLİF

Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe'de Emre Belözoğlu'nun büyük umutlarla transfer ettiği Sinan Gümüş ve Mame Thiam'a Ersun Yanal yönetimindeki Antalyaspor talip oldu. Nexus Sport'un haberine göre Akdeniz temsilcisi Fenerbahçe'ye resmi teklif yaptı.

KİRALIK OLARAK TRANSFER

Akdeniz temsilcisi Antalyaspor'un resmi teklif sonrası Fenerbahçe teknik direktör Vitor Pereira'nın kararını beklediği öğrenildi. Yanal, iki yıldızı da kiralık olarak kadrosuna katmak istiyor.

Tecrübeli kanat oyuncusu Sinan Gümüş Fenerbahçe'ye transfer olmadan önce Akdeniz ekibi Antalyaspor'da forma giyiyordu. Sinan Gümüş, sözleşmesi biter bitmez bedelsiz olarak Fenerbahçe'ye transfer olmuştu. 27 yaşındaki futbolcu Fenerbahçe ile geçtiğimiz sezon 20 maçta 3 gol 1 asiste imza attı.

THIAM'DAN 8 GOL 4 ASİST

Fenerbahçe'nin geçtiğimiz sezon Kasımpaşa'dan bedelsiz olarak transfer olan Mame Thiam, sarı lacivertlilerde geçen sezon 34 maçta 8 gol ve 4 asiste imza attı.

Haberin Devamı

ZANKA'YA DA TALİP VAR

Fenerbahçe'de Danimarkalı stoper Mathias Zanka yine takımdan ayrılıyor. Tecrübeli oyuncu, ülkesinin ekibi Kopenhag'la temas halinde. Transferin bu hafta içerisinde netleşmesi bekleniyor.

Fenerbahçe'de 2019'da kadroya dahil edilen ve performansı yetersiz bulunan Zanka, Kopenhag'a kiralanmıştı. 31 yaşındaki stoper, burada 28 maça çıktı ve 1 gol attı.

Skorer