Spor Fenerbahçe'nin parlayan yıldızı Arda Güler'in serbest kalma bedeli belli oldu!

Fenerbahçe'nin parlayan yıldızı Arda Güler'in serbest kalma bedeli belli oldu!

Paylaş
Fenerbahçe'nin parlayan yıldızı Arda Güler'in serbest kalma bedeli belli oldu!

Son dakika haberi...17 yaşındaki Arda Güler ile 3 yıllık sözleşme imzalayan Fenerbahçe, yıldız oyuncunun serbest kalma bedelini de sözleşmeye ekledi. İşte genç yıldızın serbest kalma bedeli...

Fenerbahçe, perşembe günü 6 genç yıldızı ile sözleşme imzalarken imza töreninde en çok ilgiyi gören isim şüphesiz Arda Güler olmuştu. Yaşının küçük olması nedeniyle kendisi ile 3 yıllık sözleşme imzalanan 17 yaşındaki yıldız orta sahanın serbest kalma bedelinin de sözleşmede yer aldığı öğrenildi.

Haberin Devamı

30 MİLYON EUROYA SERBEST KALIR

Takvim'in haberine göre; sözleşmede yer alan maddede Arda Güler'in serbest kalma bedeli 30 milyon Euro olarak tespit edildi. Bu parayı veren kulüp, Arda ile de anlaşması durumunda Fenerbahçe ile pazarlık masasına oturmadan 17'lik yıldızı kadrosuna katabilecek.

AVRUPA DEVLERİ AKIN EDİYOR

Bu arada Arda Güler ile ilgili olarak önemli bir gelişmenin yaşandığı da gelen haberler arasında.

Avrupa'nın önde gelen kulüpleri milli aranın ardından Arda Güler'i izlemek için hem İstanbul'a hem de Fenerbahçe'nin deplasman maçlarını oynayacağı şehirlere akın edecek. Sadece Türkiye'de değil Avrupa'da da ilgiyi üzerine çeken Arda'nın mental olarak baskı altına girmemesi için teknik ekibin yoğun mesai harcadığı, oyuncu ile bire bir görüşmeler yaptığı ifade ediliyor.

Haberin Devamı

TARAFTAR ARDA'YI 11'DE İSTİYOR

Alanya maçında oyuna sonradan girip gol atan Arda Güler'i taraftar artık 11'de görmek istiyor.