Futbol A Milli Takım Ahmet Çalık'ın ailesini ziyaret etti
Paylaş
A Milli Takım Ahmet Çalık'ın ailesini ziyaret etti

Bu sezon devam ederken Konyaspor'un genç stoperi Ahmet Çalık, geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybetmişti. Çalık'ın adı mevcut futbol sezonuna verilmişti. İtalya ile oynanacak özel maç için Konya'ya giden Milli Takım, Ahmet Çalık'ın ailesini ziyaret etti.

 

A Milli Takımı, İtalya ile oynanacak özel maç için bulunduğu Konya'da, 11 Ocak 2022 tarihinde Ankara-Niğde otoyolunda geçirdiği elim bir trafik kazası sonucu hayatını kaybeden milli futbolcu Ahmet Çalık'ın ailesine toplu olarak taziye ziyaretinde bulundu.

Haberin Devamı

A Milli Takım kafilesi, Ahmet Çalık'ın kardeşi Emir'i de eğitim gördüğü liseden alarak ziyaret için Çalık ailesinin evine geçti.
Millî Takımlardan Sorumlu TFF Yönetim Kurulu Üyesi Hamit Altıntop, A Millî Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz, tüm teknik kadro ve aday kadroda bulunan tüm futbolcular ziyarette yer aldı.

Hamit Altıntop, kafileyi karşılayan baba Ali Çalık'a Ahmet Çalık'ın vefatı nedeniyle A Millî Takım takım adına başsağlığı ve sabır diledi. Ali Çalık da ziyaretin kendisini duygulandırdığını belirterek, tüm A Millî Takım'a teşekkür etti.