Futbol Aanholt ile Kerem Aktürkoğlu, olayı tatlıya bağladı
Paylaş
Aanholt ile Kerem Aktürkoğlu, olayı tatlıya bağladı

Galatasaray'da dün tüm güne damgasını vuran "antrenmanda gerginlik" olayı son buldu. Olaya adı karışan iki oyuncu Patrick van Aanholt ve Kerem Aktürkoğlu, çok geçmeden beraber samimi bir poz paylaşarak konuyu tatlıya bağladı.

Galatasaray'da dün günün konusu Patrick van Aaholt ile Kerem Aktürkoğlu arasında antrenmanda yaşanan tartışmaydı. Sinirlerin gerildiği tartışmaya dair önce Kerem Aktürkoğlu'dan sonra da Aanholt'tan açıklama geldi.
Kerem, "Bu sabah antrenmanda bir ikili mücadele sonrasında takım arkadaşımla futbolun doğası gereği yaşadığım tartışma, bağlamından koparılarak 'fiziki şiddet içeren kavga' olarak lanse edilmiş. Biz aynı hedef için ter döken, Galatasaray'ın başarısı için ter döken, Galatasaray'ın başarısı için tüm benliğimizi ortaya koyan takım arkadaşlarıyız. Çalışma ortamımızda bu tür münakaşalar yaşanabilir ancak aramızda sevgi ve saygı bakidir" derken, akşamın ilerleyen saatlerinde Aanholt ise şu açıklamayı yaptı:

Haberin Devamı

Takım arkadaşım Kerem Aktürkoğlu ile idmanımız sırasında yaşadığımız ufak gerginlik, ne yazık ki sahanın içinde kalması gerekirken, çıkan abartılı haberler ile yanlış şekilde yayılmıştır. Kerem, benim kardeşim ve aynı hedefe yürüdüğüm yol arkadaşımdır. Ortak hedefimiz, Galatasaray'ın başarısı olup; aramızda husumet bulunmamaktadır.

Galatasaray antrenmanında kavga! İki oyuncu birbirine girmişti, Kerem Aktürkoğlu açıklama yaptı