Futbol Acun Ilıcalı, Süper Lig yıldızını istiyor!
Paylaş
Acun Ilıcalı, Süper Lig yıldızını istiyor!

İngiltere Championship takımlarından Hull City'nin sahibi olan Acun Ilıcalı, sıradaki transferi için Süper Lig yıldızına gözünü dikti. Ilıcalı, gelecek sezon için takımını Premier Lig hedefine göre hazırlamak isterken transfer için Süper Lig ekibiyle resmi temaslara geçti.

İngiliz Championship ekiplerinden Hull City'i satın alan ve hedefini Premier Lig olarak belirleyen Acun Ilıcalı, transferde gözünü bir yandan da Türkiye'ye dikti. Teknik direktörlük için Şota'yı takımın başına getiren ve Fenerbahçe'den Allahyar'ı transfer eden Hull City, yeni hedefini Süper Lig'den belirledi.

Haberin Devamı

Antalyaspor devre arasında kadrosuna kattığı Fernando ile yol ayrımına geldi. Devre arasındaki transfer döneminde bedelsiz olarak Antalyaspor'a katılan Brezilyalı orta saha oyuncusu Fernando Lucas Martins ayrılmaya hazırlanıyor.
Son dakika... Acun Ilıcalı Antalyaspor'dan Fernando'yu istiyor
Kırmızı-beyazlılar ile 1.5 yıllık sözleşme imzalayan tecrübeli oyuncuya İngiltere ve Suudi Arabistan'dan resmi teklif geldi.

Ajansspor'un haberine göre sezon sonunda Fernando'nun Antalyaspor'dan ayrılma ihtimali yüksek. Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City ve Suudi Arabistan'dan bir ekip Brezilyalı yıldız için resmi girişimlerde bulundu.

Gösterdiği performansla Antalyaspor'un vazgeçilmezleri arasına giren Fernando yarım sezonda 225 bin Euro kazandı. Akdeniz ekibi Brezilyalı ile sözleşme uzatmak istese de tecrübeli orta saha oyuncusundan dönüş olmadı.

Haberin Devamı

 Habere göre Suudi Arabistan'a gitmeye sıcak bakan Fernando'nun 3-3.5 milyon Euro arasında maaş beklentisi bulunuyor. 30 yaşındaki oyuncunun takımdan ayrılması halinde Antalyaspor 1 milyon Euro gelir bekliyor. Ocak ayında Antalyaspor'a katılan Fernando 15 maçta forma giyerken 4 gol attı ve 3 asist yaptı.