Futbol Alex Teixeira pazartesi günü İstanbul'da olacak
Paylaş
Alex Teixeira pazartesi günü İstanbul'da olacak

Beşiktaş, Alex Teixeira transferinde mutlu sona ulaştı. Oyuncuyla anlaşma tamam ve pazartesi günü İstanbul'da sözleşme imzalanacak. Alex Teixeira ve Beşiktaş arasındaki görüşmeler 1 aydır devam ediyordu.

Beşiktaş, Çin kulübü Jiangsu ile sözleşmesi sona eren ve bonservisi elinde olan Brezilyalı orta saha Alex Teixeira ile sözleşme imzaladı.

Haberin Devamı

Yaklaşık 1 aydır siyah beyazlı yönetimin görüşmelerini sürdürdüğü 31 yaşındaki yıldızla son pürüzler görüşüldü ve anlaşma sağlandı.

Ortacizgi.com'un haberine göre; Teixeira'nın pazartesi günü İstanbul'a gelerek sağlık kontrolünden geçmesi ve ardından siyah beyazlı kulübün resmi açıklamayı yapması bekleniyor.

Brezilya'nın Vasco da Gama altyapısında yetişen Teixeira, 2008 yılında A takıma çıktı. Burada performansı sonrasında Ukrayna takımı Shakhtar Donetsk tarafından keşfedilen Brezilyalı yıldız 6 milyon euro bonservis bedeliyle Shakhtar'ın yolunu tuttu. Yıldızını burada parlatan 31 yaşındaki futbolcu 50 milyon euro gibi rekor bir bonservis ile Çin'in Jiangsu Suning takımına gitti. Burada geçirdiği 4,5 senenin ardından sözleşme uzatmayan Alex futbol hayatına Beşiktaş'ta devam edecek.

Haberin Devamı