Futbol Ali Koç'tan Trabzonspor'a sert sözler: Hadsizce, çirkin, şımarıklık, kural tanımazlık!
Paylaş
Ali Koç'tan Trabzonspor'a sert sözler: Hadsizce, çirkin, şımarıklık, kural tanımazlık!

Fenerbahçe, Faruk Ilgaz Tesisleri'nde gerçekleşen bayramlaşma töreninde bir araya geldi. Başkan Ali Koç bayramlaşma sonrası Trabzonspor'a çok ağır ifadeler kullandı.

"Mücadele etmemiz gereken durumdayız"

Haberin Devamı

Fenerbahçe 'de bugün Faruk Ilgaz Tesisleri'nde bayramlaşma töreni gerçekleştirildi. Bu sırada konuşma yapan Başkan Ali Koç'un sözleri ise gündeme bomba gibi düştü. Koç'un hedefinde şampiyonluğunu kendi taraftarı önünde ilan eden Trabzonspor 'dan yapılan paylaşımlar ve stadyumda açılan pankart vardı. Oldukça sert ifadeler kullanan Sarı Lacivertli kulübün başkanı, "Cumartesi gecesi tanık olduğumuz çirkin görüntüler, hadsizlik, şımarıklık, kural tanımazlık, çekinmemek, ülke değerlerini dahi bir şampiyonluk ve kutlama adına ayaklar altına almak, Fenerbahçelilerin mücadele etmesi gereken konuma gelmiştir" sözlerini sarf etti.

Açıklamanın tamamı şöyle:

"Bu kulüp hiçbir zaman pes etmeden mücadelesini sürdürmüştür. Türlü saldırılara rağmen 115 yıldır bayrağımızın dalgalanmasını sağlamış, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, Fenerbahçemize hizmet etmiş herkese, taraftarlarımıza emekleri için teşekkür ederim.

Haberin Devamı

Cumhuriyetle iç içe geçmiş değerleri, bir gün olsun vazgeçmediği Atatürk bağlılığı, şanlı tarihi, şerefli mücadelesi ve camiasının sonsuz sevgisiyle iyi ki Fenerbahçe, çok yaşa Fenerbahçe.

Cumartesi gecesi tanık olduğumuz çirkin görüntüler, hadsizlik, şımarıklık, kural tanımazlık, çekinmemek, ülke değerlerini dahi bir şampiyonluk ve kutlama adına ayaklar altına almak, Fenerbahçelilerin mücadele etmesi gereken konuma gelmiştir.

Sanki her şeyi istedikleri şekilde yapabileceklerini düşünmelerine hiç şaşırmayın. Perşembe günü sizinle paylaşacağım bilgilerle bazı konuları anlayacaksınız. Söz konusu takımla yaptığımız ilk maçta yaşadıklarımız, o gün hepimiz şiddetlendik, öfkelendik ve hatırlarsanız, maç sonunda 'Fenerbahçeliler, hakkını korumak için artık kendi mücadelemizi vermemiz gerekiyor' demiştim.

Bir şampiyonluk için bu kadar diğer camialar tahrik edilmez. Onları koruyan koruma kalkanı en azından şu anda her şeyden güçlü.

Bugün PFDK sevkleri var. O sevklerde yazılanlarda çok daha iyi anlayacaksınız nasıl korunduklarını. Acaba Antalyaspor'un bahsettiği darp, raporda olacak mı? Stadın kapasitesinden çok daha fazla seyircinin alınması, o raporda olacak mı? 3 Temmuz ruhuna dönmenin zamanı geldi. Çünkü bunlar meydanı boş buldu. Meydanın boş olmadığını gösterme zamanı geldi.

Haberin Devamı

Haftalarca kapatılması gereken bir stadyumun bırakın kapatılmasının düşünülmesini gönüllerinde ne yatıyor biliyor musunuz, sahamız tahrip oldu, sondan 2. maçı İstanbul'da oynayalım. Bu cüreti de gösterecekler. Bir şampiyonluk için diğer camialar bu kadar tahrik edilmez.

Onlara da fazla kızmıyorum. Yaşadıkça, pek bir ceza karşılığı olmadığını gördükçe, onlar da 37-38 yıl şampiyon olmamanın verdiği heyecanla, motivasyonla yaptıklarının ne kadar tahrik edici olduğunu göremiyorlar."