Futbol Attila Szalai için flaş iddia! Bonservis bedeli...
Paylaş
Attila Szalai için flaş iddia! Bonservis bedeli...

Süper Lig'e yeni sezondan hızlı bir başlangıç yapmak isteyen Fenerbahçe'de transfer çalışmaları başladı. Başkan Ali Koç, '5-6 futbolcumuza çok yoğun ilgi var' derken gözler Szalai ve Kim Min Jae'ye çevrildi. Macar futbolcu Szalai'nin talip sayısı 4'e çıkarken bonservisi belli oldu.

Süper Lig'de sezonu üst sıralarda tamamlamak isteyen Fenerbahçe'de bir yandan teknik direktör çalışması bir yandan mevcut kadro ile ilgili planlamalar sürüyor.

Haberin Devamı

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, KKTC’de katıldığı etkinlikte konuştu. Başkan Koç, “5-6 futbolcumuza çok yoğun ilgi var. Ancak hepsinin yerini doldurmak çok zor. Kim Min Jae’yi 1 sene önce Jose Mourinho istedi. 14 milyon euroya vermediler. Osayi-Samuel Türkiye’deki en iyi sağ bek. Transferde 3-4 futbolcuyu belirledik. Sol bekimiz, kanadımız, sağ bekimiz zayıf yanlarımız. Altay ve Serdar’la görüşmeler sürüyor” dedi.

Fenerbahçe'ye Güney Kıbrıs'tan geldiği günden bu yana adını her geçen gün daha da fazla kulübe duyurmayı başaran ve taraftarların sevgilisi haline gelen Attila Szalai'nin talipleri her geçen gün artıyor.